Connect with us

ADPM Coffee Break

Zece cupluri care si-au spus „adio” de la inceputul anului

2016 nu pare a fi un an benefic pentru relatiile amoroase. Cel putin la Hollywood, unde zece cupluri si-au spus „adio” de la inceputul anului. Casnicii care pareau solide si relatii amoroase de invidiat s-au incheiat fara explicatii. Vedetele au refuzat sa comenteze public motivele rupturii, insa, in multe cazuri, lupta pentru avere si custodie se duce in spatele usilor inchise, in fata unui judecator.

Publicat

pe

Drew Barrymore Will Kopelman

Drew Barrymore si Will Kopelman

Drew Barrymore si Will Kopelman au anuntat in urma cu doar cateva zile ca vor divorta dupa numai patru ani de mariaj. Cei doi s-au casatorit in iunie 2012 si au impreuna doua fetite, Olive si Frankie.

Frances-Bean-Cobain-Isaiah-Silva

Frances Bean Cobain si Isaiah Silva

Fiica lui Kurt Kobain si sotul ei au anuntat ca s-au despartit in luna martie. Dupa numai doi ani de casatorie, cele doua vedete s-au inteles in privinta partajului: Frances Bean Cobain ii va plati sotului ei pensie alimentara, insa nu va primi niciun procent din mostenirea lasata de tatal sau: 450 de milioane de dolari!

Casey-Affleck-Summer-Phoenix

Casey Affleck si Summer Phoenix

Dupa 10 ani de casatorie, Casey Affleck si Summer Phoenix au intentat divort, insa au anuntat ca vor ramane prieteni. Fratele lui Ben Affleck si sora lui Joquin Phoenix au inceput povestea de iubire in anul 2000 si au impreuna trei copii.

Khloé-Kardashian-James-Harden

Khloe Kardashian si James Harden

Khloe Kardashian si starul NBA s-au despartit in luna februarie, dupa ce baschetbalistul ar fi calcat stramb. Khloe a declarat ca a avut parte de toata intelegerea lui cand fostul ei sot, Lamar Odom, a avut probleme de sanatate. Ulterior, a recunoscut ca a descoperit ca partenerul ei i-a fost infidel, motiv pentru care a rupt relatia.

Nina-Dobrev-Austin-Stowell

Nina Dobrev si Austin Stowell
Frumoasa Nina Dobrev este singura din luna februarie, cand a anuntat despartirea de actorul Austin Stowell. Cei doi au fost impreuna numai sapte luni si pun despartirea pe seama numarului mare de proiecte pe plan profesional si a timpului scurt petrecut impreuna.
Peter-Facinelli-Jaimie-Alexander

Peter Facinelli si Jaimie Alexander

Peter Facinelli si Jaimie Alexander si-au anulat logodna, in luna februarie, dupa aproape patru ani de relatie. Cei doi au dat o declaratie comuna de presa in care sustin ca programul extrem de aglomerat al celor doi a dus la ruptura cuplului.

Idris-Elba-Naiyana-Garth

Idris Elba si Naiyana Garth

Idris Elba, actorul premiat cu un Glob de Aur anul acesta, a anuntat in luna februarie ca este din nou singur. Starul din „Luther” a avut o relatie de trei ani cu make-up artistul Naiyana Garth. Cei doi sunt parintii unui baiat.

Lea-Michele-Matthew-Paetz

 Lea Michele si Matthew Paetz

Lea Michele si Matthew Paetz si-au incheiat povestea de iubire in luna februarie, dupa numai doi ani. Vedeta din „Scream Queen” si-a cunoscut partenerul in aprilie 2014, fiind primul barbat cu care a acceptat sa iasa dupa moartea iubitului sau, Cory Monteigh.
Rose-McGowan-Davey-Detail
Rose McGowan si Davey Detail

La inceputul lunii februarie, actrita Rose McGowan a anuntat divortul de sotul ei, artistul vizual David Detail. Dupa trei ani de mariaj, cei doi au ajuns in fata unui judecator, iar actrita a refuzat categoric sa-i plateasca fostului ei sot pensie alimentara.

Liza Weil and Paul Adelstein

Liza Weil si Paul Adelstein

Vedeta din serialul „How to Get Away With Murder” a intentat divort dupa noua ani. Actorul Paul Adelstein a invocat aceeasi cauza: diferente ireconciliabile. Cei doi actori se vor lupta in instanta pentru custodia copilului lor.