Connect with us

Evenimente

Di Falco, lounge mediteranean in centrul Bucurestiului

In centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, s-a inaugurat de curand Di Falco, un restaurant-lounge cu specific mediteranean. Cu deschidere la strada, avand terasa si spatiu generos in interior, Di Falco este, pe timpul zilei, ideal de a lua micul dejun, pranzul sau cina, urmand ca noaptea sa gazduiasca petreceri tematice si aniversari.

Publicat

pe

di-falco-bufet5

Meniul este preponderent de inspiratie mediteraneana, insa include si preparate clasice, internationale, unul din cele mai apreciate fiind cotletul de berbecut, ce se remarca prin modul inedit de preparare, prin condimentele folosite si prin maniera de prezentare.

di-falco-sylvia-2

Sylvia (www.sylvia.rodi-falco-sorin-dutoiu-cristina-herea-1

Sorin Dutoiu (www.adpmpr.ro) si Cristina Herea (www.highclassmagazine.rodi-falco-mirela-popa-3

Mirela Steleadi-falco-mihaela-gurau-6

Mihaela Gurau (www.mihaelagurau.comdi-falco-laura-antonov-4

Laura Antonov (www.lachicboutique.rodi-falco-irina-banica

Irina Banica (www.fashionandbeauty.rodi-falco-cristina-herea-4

Cristina Hereadi-falco-christian-stan-mirela-popa-sorin-dutoiu

Christian Stan (www.adpmpr.ro), Mirela Stelea si Sorin Dutoiudi-falco-bianca-nutu-4

Bianca Nutu (www.biancanutu.com) di-falco-andra-ilias-sorin-dutoiu-3

Andra Ilias (www.andrailias.ro) si Sorin Dutoiudi-falco-alina-gavrila-mihaela-marin

Alina Gavrila (www.ele.ro) si Mihaela Marin (www.eva.ro

Pe perioada verii, cele mai cerute preparate din meniu sunt fructele de mare, vita, pestele, pastele si salatele, precum si specialitatile casei: supa de ceapa, dorada la gratar cu sos de lamaie si unt, somon la cuptor cu ciuperci, vita cu legume la gratar sau foie gras, curcan cajun, tagliatelle cu creveti si rucola, salata de radacinoase cu somon, salata nicoise, iar, ca desert, fondantul de ciocolata, tortul de mere, cheesecake si panna cotta cu zabaione si fructe de padure, cel din urma desert fiind servit intr-un mod inedit, intr-un pahar culcat la orizontala.

di-falco-platou-rece-6 di-falco-peste-1 di-falco-masa di-falco-gustari di-falco-fructe di-falco-bufet-rece-6 di-falco-bufet-rece-4 di-falco-bufet-rece-5 di-falco-bufet-rece-3

In cadrul brunch-ului introductiv, cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si vedete precum Sylvia si Mirela Stelea au experimentat un meniu diversificat compus din bufet rece, bufet cald si desert.

Bufet rece:

tartar de somon si ton

canapele cu somon

canapele cu prosciuto

canapele cu  creveti

canapele cu crema de masline

canapele cu crema de rosii

canapele cu surimi

frigarui exotic (pepene galben, rosu, prosciuto si struguri)

frigarui cu rosii cherry si bocconcini

butoiase din dovlecel cu pasta de branza

di-falco-bufet-8 di-falco-bufet-7 di-falco-peste-1

 

Bufetul cald:

 

caracatita intreaga

scoici cozze verzi

creveti black tiger

baby calamar

peste spigola

peste dorada

calamar pane

 

Garnituri

risotto con funghi porcini

sote de legume

risotto cu rosii chery si masline negre

di-falco-pana-cotta di-falco-panna-cotta

Desert

Panna cotta cu crema zabaione si fructe de padure

di-falco-anne-desert

Anne Hartung (www.lolasbox.ro

di-falco-florin-stoica-2

Florin Stoica (www.foxmagazine.rodi-falco-mihaela-gurau-3
di-falco-chefi-manager

Nicolae Stoica (General Manager Di Falco), alaturi de cei doi chefi ai locatiei

Invitatii au fost primiti cu sampanie Moet Brut.

 

Di Falco

Calea Victoriei 21-23, Bucuresti

www.difalco.ro

https://www.facebook.com/DiFalcoLounge  

https://instagram.com/di_falco_lounge/