Evenimente
Di Falco, lounge mediteranean in centrul Bucurestiului
In centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, s-a inaugurat de curand Di Falco, un restaurant-lounge cu specific mediteranean. Cu deschidere la strada, avand terasa si spatiu generos in interior, Di Falco este, pe timpul zilei, ideal de a lua micul dejun, pranzul sau cina, urmand ca noaptea sa gazduiasca petreceri tematice si aniversari.
Meniul este preponderent de inspiratie mediteraneana, insa include si preparate clasice, internationale, unul din cele mai apreciate fiind cotletul de berbecut, ce se remarca prin modul inedit de preparare, prin condimentele folosite si prin maniera de prezentare.
Sylvia (www.sylvia.ro)
Sorin Dutoiu (www.adpmpr.ro) si Cristina Herea (www.highclassmagazine.ro)
Mirela Stelea
Mihaela Gurau (www.mihaelagurau.com)
Laura Antonov (www.lachicboutique.ro)
Irina Banica (www.fashionandbeauty.ro)
Cristina Herea
Christian Stan (www.adpmpr.ro), Mirela Stelea si Sorin Dutoiu
Bianca Nutu (www.biancanutu.com)
Andra Ilias (www.andrailias.ro) si Sorin Dutoiu
Alina Gavrila (www.ele.ro) si Mihaela Marin (www.eva.ro)
Pe perioada verii, cele mai cerute preparate din meniu sunt fructele de mare, vita, pestele, pastele si salatele, precum si specialitatile casei: supa de ceapa, dorada la gratar cu sos de lamaie si unt, somon la cuptor cu ciuperci, vita cu legume la gratar sau foie gras, curcan cajun, tagliatelle cu creveti si rucola, salata de radacinoase cu somon, salata nicoise, iar, ca desert, fondantul de ciocolata, tortul de mere, cheesecake si panna cotta cu zabaione si fructe de padure, cel din urma desert fiind servit intr-un mod inedit, intr-un pahar culcat la orizontala.
In cadrul brunch-ului introductiv, cei mai cunoscuti bloggeri din Romania si vedete precum Sylvia si Mirela Stelea au experimentat un meniu diversificat compus din bufet rece, bufet cald si desert.
Bufet rece:
tartar de somon si ton
canapele cu somon
canapele cu prosciuto
canapele cu creveti
canapele cu crema de masline
canapele cu crema de rosii
canapele cu surimi
frigarui exotic (pepene galben, rosu, prosciuto si struguri)
frigarui cu rosii cherry si bocconcini
butoiase din dovlecel cu pasta de branza
Bufetul cald:
caracatita intreaga
scoici cozze verzi
creveti black tiger
baby calamar
peste spigola
peste dorada
calamar pane
Garnituri
risotto con funghi porcini
sote de legume
risotto cu rosii chery si masline negre
Desert
Panna cotta cu crema zabaione si fructe de padure
Anne Hartung (www.lolasbox.ro)
Florin Stoica (www.foxmagazine.ro)
Nicolae Stoica (General Manager Di Falco), alaturi de cei doi chefi ai locatiei
Invitatii au fost primiti cu sampanie Moet Brut.
Calea Victoriei 21-23, Bucuresti