News

Exclusiv! Jedward vin in Romania sa sustina T&L la Eurovision

Scris de Christian Stan

Piesa „Twilight” pe care trupa T&L o va canta in finala concursului Eurovision de sambata seara este compusa de irlandezul Karl Broderick, fapt ce a atras atentia presei irlandeze asupra trupei romanesti. Mai mult, surse apropiate ale trupei T&L declara pentru ADPM ca gemenii irlandezi Jedward vor ajunge in Romania pentru a sustine trupa T&L in castigarea concursului.

Gemenii irlandezi Jedward, cei care reprezinta Irlanda pentru a doua oara consecutiv la Eurovision, ii sustin pe cei din trupa T&L in castigarea concursului.

Piesa „Twilight” a celor de la T&L se bucura de atentia presei irlandeze pentru ca este semnata de Karl Broderick.

„Nu mi-am inscris aceasta piesa in selectia nationala a Irlandei pentru ca eram sigur ca fanii Jedward vor fi foarte activi si ii vor trimite din nou pe baieti la Eurovision. Am inscris insa aceasta piesa in competitie pentru Romania, care a terminat concursul pe locul trei in urma cu doi ani”, a declarat Broderick pentru The Daily Edge.

Mai mult, staff-ul celor de la T&L declara pentru ADPM ca sunt in discutii avansate pentru ca gemenii Jedward sa asiste la finala de sambata seara din Romania pentru a sustine aceasta trupa in drumul spre Baku.

John si Edward Grimes vor reprezenta si in acest an Irlanda la Eurovision, asta dupa ce in 2011 au ocupat locul 8 in concurs cu piesa „Lipstick”.

In acest an, Jedward s-au inscris la sectia nationala cu piesa „Waterline”, ce aminteste de piesa „Waterloo”, cu care ABBA a castigat concursul in anul 1974. Irlanda este tara care a castigat de sapte ori pana acum concursul Eurovision, primia victorie fiind in anul 1970.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

3 Comentarii

  • Am cautat pe net si nu am gasit inca nimic..mai caut..vreau sa ii vad pe Jedward sa stie ca suntem(eu si o prietena) cele mai mari fane din Romania(suntem destul de putine fane) si le-ma facut un blog si atatea chestii pe Twitter Facebook si Youtube si in Bacau toti de la scoala stiu de ei…de la mine si Kate(Jedward fan)

  • Sunt o mare fana Eurovision si o la fel de mare fana a trupei Jedward, care va fi prezenta in afara concursului sambata, la Finala noastra Nationala. Deoarece Jedward inca nu au multi sustinatori in Romania si nu circula multe informatii despre sosirea lor in tara, as vrea sa aflu, daca se poate, ziua si ora la care baietii irlandezi vor ajunge in Bucuresti, pentru ca putinii fanii ai lor sa ii intampine cum se cuvine, la aeroport. Ar fi o ocazie minunata sa fim alaturi de ei prima data cand vin aici si sa le demonstram ca au cativa admiratori care se bucura de vizita lor!
    Va multumesc, astept un raspuns

Scrie un comentariu