Carusel Stiri Interne

Emisiunea „Pretuieste Viata”, locul patru in audiente!

Scris de Christian Stan

Emisiunea „Pretuieste Viata” de la TVR isi consolideaza pozitia pe tronsonul orar de duminica seara si a reusit sa mai castige un loc in clasamentul audientelor, editia a treia clasandu-se pe locul patru, dupa Antena 1, PRO TV, Kanal D. Cele trei ore de emisie ale emisiunii „Pretuieste Viata” au inregistrat pe ALL URBAN o medie de 3,2 puncte de rating cu 7% shr.

pretuieste-viata

Andreea Marin isi consolideaza pozitia pe tronsonul orar 20:45-23:45, emisiunea maraton „Pretuieste Viata” reusind sa urce in audienta si sa ajunga pe pozitia a patra in clasamentul general. Conform datelor de audienta calculate pe ALL URBAN (segmentul  semnificativ pentru TVR), emisiunea Andreei urmeaza in top dupa productii difuzate de Antena 1, Pro TV si Kanal D.

„Pretuieste Viata” a depasit reality-show-urile difuzate de Prima TV pe acest tronson orar si a urcat astfel o pozitie in clasament fata de editia trecuta, cand a ocupat doar locul cinci. Emisiunea a inregistrat un rating mediu de 3,2 puncte cu 7 share. Pe prima parte ratingul a fost de 3,4 puncte cu 5,8 share, a doua parte a inregistrat o audienta de 3,2 puncte cu 7,1 share si a treia parte a avut 2,8 puncte cu 9,5 share.

Progresul inregistrat de Andreea Marin si echipa ei este cu atat mai laudabil cu cat postul de televiziune TVR nu mai este de multa vreme unul dintre principalii jucatori pe piata media, ratingul postului scazand drastic in ultimii ani. Inainte de debutul „Pretuieste Viata”, TVR se clasa pe locul 8-10 pe acest tronson orar.

In medie, emisiunea moderata de Andreea Marin reuseste sa atraga in fata televizorului de trei ori mai multi oameni decat in mod obisnuit si a devenit deja „emisiunea locomotiva” a postului public. Este interesant de observat cum va evolua acest show, iar cele mai optimiste previziuni sunt pentru lunile ianaurie-februarie 2014, cand „Pretuieste Viata” poate castiga public considerabil mai mare atunci cand Antena 1 nu va mai difuza X Factor.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

7 Comentarii

 • Ma numesc Ioan David,locuiesc in Ardeal,sant muzician si vreau sa realizez un proiect umanitar pentru UNICEF,ce se va compune dintr-un album de autor cu 12cantece create de mine.Azi am primit Confirmrea de primire la scrisoarea recomandata ce am trimis-o la TVR1 pentru echipa,,Pretuieste viata”cu acest proiect si ATESTATUL de muzician,pentru a fi acceptat sa prezint acest proiect in una din emisiuni.Astept un raspuns favorabil.Cu stima,Ioan David-minneanger.

 • Pe pagina de media scrie ca a fost pe locul 5. Audienta de 3 ori mai mare si probabil emisiunea are costuri de 10 ori mai mari decat in mod obisnuit. Nu-i asa? Scrieti va rog si cat costa emisiunea in comparatie cu ce era pe TVR duminica seara pana acum!

  • Draga Ina ai PERFECTA DREPTATE, emisiunea costa cam un milion de euro pe luna, mi se pare fabulos de scumpa, am inteles ca acelas cos il au daca nu mai jos X-factor, Vocea Romaniei si emisiunea lui Stefan Banica. Ce este rau ca noi platim aceasta emisiune prin costul abonamentului tv, se pare ca ne vor majora abonamentul, nu te speria cand vine factura la curentul electric, acolo este trecut si costul tvr-ului, marit se pare din ianuarie. Tvre are zeci de milioane de euro datorie cu PRETUIES-TE VIATA isi mareste datoria pe care noi o platim, deci dupa opinia mea mai bine ar cumpara filme si seriale bune iar audienta creste, de exemplu un serial coreean difuzat de 3 ori pe National tv, mi se pare Razboinicul a avut 1,75-2, 45 puncte de rating, aproape cat emisiunea Andreei marin in direct

 • Emisiunea Andreei este foarte bine realizată si se cunoaște ca Andreea Marin este un profesionist desavarsit .Emisiunea este f. Interesantă ,oameni deosebite ,dar din păcate TVR nu are publicitatea televiziunilor comerciale .Ziarele tabloide vorbesc mult de emisiunile de pe ProTv si Antena 1 .De ex Cancan are 80% din știri consacrate emisiunilor si vedetelor ProTv Aceste ziare iau știri din emisiunile tabloide ,iar emisiunile dau știri din tabloide .Este un cerc vicios si împreuna au pervertit gustul publicului .De ex pe KanalD pe același orar este o emisiune f slaba ,o factura ,o prostie de doi bani dar cum exista un telespectator needucat preferintele pentru pitipoance ,injuraturile ,scuipaturile ,tiganeala sunt preferate .

 • Dar despre deontologia a marin nu scrieti nimic? Cat s-a laudat ca a venit cu un proiect propriu dar tot ce vedem este o copie rasuflata a surprizelor? Domnul Lazarov se rasuceste in mormant. Mai bine renunta cat a fost pe val decat sa ne plictiseasca cu obosita copie a programului care a acut-o prea celebra pentru cat poate ea de fapt sa sustina.

 • Felicitari pentru emisiunea Pretuieste Viata !
  O emisiune de calitate in contextul in care momentan se promoveaza numai scandulurile si stiri de doi bani.
  Multumesc pentru oamenii frumosi cu care ne faci cunostinta la fiecare editie.
  You are doing a great job!

 • BUNA ,STIMATA SI APRECIATA REDACTIE A EMISIUNII PRETUIESTE VIATA ,MA NUMESC GANE DANIEL ,AM VARSTA DE 39 DE ANI SUNT NASCUT IN ORASUL ORADEA DAR ACUM DE APROAPE 10 ANI LOCUIESC IN SATUL BURZUC COMUNA SARBI DIN JUDETUL BIHOR .PARINTII MEI AU DECEDAT DE 13 ANI ,MAI AM UN FRATE MAI MARE CU 10 ANI DECAT MINE DAR NU POT CA SA INNOPTEZ LA EL DIN CAUZA SOTIEI LUI CARE ARE O FIRE FOARTE DIFICILA . EU M-AI CUNOSC DOUA FAMILII LA CARE MAI POT INNOPTA DAR LE-AU CRESCUT COPII SI LOR SI NU PREA LE PLACE IN ULTIMA VREME .EU AS AVEA O MARE RUGAMINTE LA DVS.PRIN INTERMEMRDIUL EMISIUNII DVS PRETUESTE VIATA SI PRIN DOAMNA ANDREEA MARIN CU ECHIPA SA MINUNATA ,DACA AR FI CINEVA DIN ORADEA SAU O PERSOANA PUBLICA CU STARE MATERIALA FOARTE BUNA DE EXEMPLU DOMNUL TANTAREANU CRISTIAN DE LA CORBEANCA SAU ALTCINEVA SA MA AJUTE CU O USCATORIE DE BLOC IN LOCALITATEA ORADEA .AS DORI CA SA NU MAI DERANJEZ PE NIMENI CAND MA DUC LA ORADEA SI SA AM O CAMARUTA A MEA . O SA MA CONTACTATI LA NR .DE TELEFON 0259 353058 LA FAMILIA BALAJ CORNEL ,CARE SUNT PRIETENII MEI DIN SAT . EU VA MULTUMEC ENORM PT. EMISIUNE SI AS DORI CA SA MA CONTACTATI . CU STIMA SI RESPECT ,MULT MULT SUCCESS

Scrie un comentariu