Style Radar

Actrița Leighton Meester din Gossip Girl și Supermodelul Kate Upton, elegante în STYLAND

Scris de Alexandru Manea

Brandul vestimentar românesc STYLAND are parte de o notorietate remarcabilă la nivel internațional, fiind preferat și de celebritățile de la Hollywood.

Actrița Leighton Meester din Gossip Girl și Supermodelul Kate Upton, elegante în STYLAND

După Eva Longoria, Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, a venit rândul ca Leighton Meester și Kate Upton să poarte creațiile designerului Teodora Burz.

Supermodelul “Sports Illustrated”, Kate Upton, a fost incitată a show-ului TV american “Conan” și a ales să poarte cu această ocazie un tuxedo roșu STYLAND.Creația este inspirată de clasicele costume bărbătești, însă are o linie feminină și delicată, care accentuează talia. Vedeta l-a asortat cu un top din mătase roșie. Același model a fost purtat recent și de actrița de la Bollywood Katrina Kaif, dar și de modelul Madison Beer în cel mai recent număr al revistei Cosmopolitan, Turcia.

Pe de altă parte, actrița Leighton Meester, cunoscută pentru rolul lui Blair Waldorf din serialul “Gossip Girl”, a purtat o pereche de pantaloni STYLAND din cea mai recentă colecție în timpul ședinței foto pentru coperta revistei Darling.

În ultimele luni, creațiile brandului vestimentar românesc au fost purtate de Eva Longoria, Katy Perry, Miranda Kerr, Mya, Vanessa Hudgens, Rummer Willis, Kat Graham, Katrina Kaif, celebritățile alegând costumul croit impecabil, extrem de feminin și elegant, la evenimentele speciale de zi sau de seară.

Costumul STYLAND a devenit, în ultimul an, și preferatul femeilor din România care își doresc eleganță atemporală și piese vestimentare care sunt și vor fi tot timpul actuale, mai presus de trendurile pasagere ale momentului.

Piesele vestimentare STYLAND sunt disponibile pe magazinul online www.stylandstore.com și în showroom-ul din București (Str. Frederic Chopin 34).

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*