Stiri Interne

Adelina Pestritu se marita. „Urmeaza nasterea, botezul, nunta, dar nu mai stiu ordinea!”

Scris de Alexandru Manea

Adelina Pestritu se pregateste de nunta dupa ce a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Virgil, pe care a incercat din rasputeri sa il tina departe de lumina reflectoarelor.

Adelina Pestritu se marita. „Urmeaza nasterea, botezul, nunta, dar nu mai stiu ordinea!”

Adelina Pestritu a anuntat recent, de ziua ei de nastere, ca este insarcinata in trei luni si ca urmeaza sa devina mama, pentru prima data, in vara acestui ani. Tatal copilului este Virgil, cel care ii este iubit de aproape un an si pe care a incercat sa il tina departe de lumina reflectoarelor, nefiind persoana publica si dorindu-si sa aiba parte de intimitatea mult-dorita.

Virgil a cerut-o, de altfel, si in casatorie, pare-se la sfarsitul anului trecut, iar cei doi iubiti se pregatesc acum nu doar sa devina parinti, dar si de nunta.

Evenimentul ar urma sa aiba loc dupa ce Adelina va aduce pe lume copilul si este posibil sa aiba loc in paralel cu botezul.

De ce a renuntat Adelina Pestritu la raton dupa ce a aflat ca este insarcinata

„Cererea in casatorie s-a intamplat cu cateva luni inainte sa primim vestea ca vom fi parinti. Ne-am mutat intr-o casa mai mare, am fost ceruta in casatorie, am aflat ca sunt insarcinata. Acum urmeaza nasterea, botezul, nunta, dar nu mai stiu ordinea dupa nastere”, a declarat Adelina in cadrul unei emisiuni TV.

Adelina a mai fost casatorita, cu Liviu Varciu, cel de care a divortat in 2010 acuzandu-l de infidelitate.

 

Scrie un comentariu