Stiri Interne

Adrian Mutu, furat de bona filipineză?

Scris de Alexandru Manea

Adrian Mutu susține că bona filipineză pe care o angajase să aibă grijă de casă și de fiul lui obișnuia să fure din casă. Iată ce spune fotbalistul și care este varianta bonei.

Adrian Mutu, furat de bona filipineză?

Adrian Mutu a angajat o bonă filipineză pentru a avea grijă de casă lui, însă decizia nu a fost, se pare, prea inspirată. Fotbalistul acuză că aceasta obișnuia să fure din casă.

„Este adevărat că am avut o bonă filipineză. Ea nu mai lucrează pentru mine. Este adevărat că nu ne-am vorbit frumos. În ziua ei liberă, am văzut-o plecând doar cu geanta, dar avea și câteva plase ascunse în gardul viu. Când ne-am dus la ea în cameră, avea bagajele făcute de plecare. Pitea plasele pe la 6 dimineața, când dormeam noi. Soacra mea a urmărit-o și a văzut-o”, a declarat Mutu.
Chitz, bona filipineză, vine însă cu o altă variantă.

„El nu m-a dat afară. Am plecat din cauza că îmi era prea frică de el. Am lucrat 6 săptămâni la Adrian Mutu. Cu trei zile înainte de ziua lui de naștere am început relația cu Tiberiu. M-au angajat că bonă, le-am spus că pot găti și pot face alte lucruri în casă până se naște copilul. Găteam și făceam curățenie în casă. Credeam că după ce va naște mă voi ocupă doar de copil, dar nu s-a întâmplat așa. I-am spus Sandrei că nu sunt sclavă aici. Nu am absolvit colegiul că să fiu menajeră. Am o diplomă de licență ca moaș[. Acesta este jobul meu.

Mi-a spus că trebuie să am grijă de copil noaptea și în timpul zilei să fac curățenie și să gătesc. Făceam și masaj. Când m-au angajat prima oară nu a fost niciun contract. M-au plătit în mână după prima lună. I-am spus Sandrei că ar trebui să semnez ceva că am primit banii și mi-a dat un registru. Erau atât de buni cu mine, mai ales Sandra. Mi-au permis să gătesc pentru mine și pentru ei. Mi-au spus că pot să iau mâncare. Problema a fost când le-am zis că nu pot să mă ocup noaptea. Mi-era teamă.

Luni, Mutu era atât de beat încât s-a luat de mine și m-a întrebat dacă am un prieten român. Eu i-am zis că da. Mi-a arătat toate mesajele de pe telefonul meu. Toate erau pe telefonul lui. Am avut un șoc. Nu am ținut niciodată secrete față de Sandra. Mă suna, chiar dacă eram în oraș, și mă întreba dacă totul e în regulă. Nu m-am uitat că sunt faimoși.

I-am spus că nu e treabă lui dacă am un iubit român. Mi-a spus că băieții români nu sunt serioși și că vor profita de mine și mă vor învață să fur. I-am spus că de două săptămâni nu mai vorbeam cu Tiberiu. S-a luat de mine și încă bea bere. Nu am furat niciodată nimic. Știau despre asta. Sâmbătă seară găteam și le-am spus: „Pot să iau asta și asta?”. Mi-au zis că da, era permis să iau mâncare și băuturi.

A doua zi, taxiul venise, a trebuit să închid poartă și ea m-a văzut. El nu era acasă. Da, îmi permiteau să iau mâncare dintr-o casă. Eram încrezătoare. Eu îi consideram pe ei că și familia mea. În fiecare colț erau camere de luat vederi, până și la baie și în camera mea. Poate credeau că îmi fur propriile lucrurile. Nu m-am gândit că e furt. Eu le-am cerut scuze. Nu a fost hărțuire sexuală sau ceva de genul asta”, a declarat Chitz în emisiunea WOWbiz.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*