Stiri Interne

Alex Velea a împlinit 33 de ani! Iată cum a fost sărbătorit!

Scris de Alexandru Manea

Alex Velea a împlinit 33 de ani. La câteva zile după finala Uite cine dansează, artistul a fost sărbătorit de iubita lui, Antonia, și de prietenii apropiați.

Alex Velea a împlinit 33 de ani! Iată cum a fost sărbătorit!

Alex Velea a împlinit 33 de ani. Artistul a fost sărbătorit de iubita lui, Antonia, și de prietenii apropiați. Aceștia au organizat o petrecere care s-a prelungit până a doua zi dimineață. Acolo au fost prezenți și tinerii a căror carieră artistică o protejează, printre ei și Lino și Mario.

Antonia a avut grijă ca la miezul nopții să îi ofere un tort din ciocolată cu sigla aurie Versace și să îi facă și o dedicație de dragoste în mod public pe pagina ei de socializare, spunând:

The love of my life @antonia #33

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on


”Felul în care mă faci să mă simt nu poate fi descris în cuvinte. Eşti definiţia bărbatului adevărat. Nu am mai iubit aşa niciodată în viaţa mea. Noi doi am trecut împreună prin atât de multe, nu e nici măcar amuzant. Asta face ca relaţia noastră să fie una puternică. Te iubesc atât de mult, nici nu ai idee. Mulţumesc pentru că exişti, iubire! La mulţi ani, sexy! ”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*