Evenimente

Alexandra Dinu si Adrien Brody vin in Romania pentru premiera filmului “Bullet Head. Capcana mortala”

Scris de Sorin Dutoiu

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala”, in care actrita Alexandra Dinu detine rolul principal feminin si joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas, va avea premiera de gala in Romania, la Cinema City Cotroceni, in data de 12 decembrie, urmand ca pelicula sa ajunga in cinematografele din toata tara incepand cu 5 ianuarie 2018.

Alexandra Dinu si Adrien Brody vin in Romania pentru premiera filmului “Bullet Head. Capcana mortala”

Alexandra Dinu si Adrien Brody vor fi prezenti la Bucuresti pentru proiectia peliculei. Evenimentul este unul privat, iar accesul in sala este permis doar pe baza de invitatie.

Actorul Adrien Brody, premiat cu trofeul Oscar in 2003 pentru rolul din “Pianistul”, va fi prezent astfel pentru prima data in Romania.

Actorul american are la activ filme de succes precum „The Thin Red Line”, „Cadillac Records”, „Midnight in Paris”, si distinctii precum Premiul Cesar, National Society of Film Critics Award, Black Reel Award.

“Bullet Head. Capcana mortala” reprezinta debutul la Hollywood al Alexandrei Dinu, dupa mai bine de zece ani de activitate profesionala in lumea filmului italian, timp in care a avut roluri in productii de succes in industria cinematografica italiana, precum „Capri”, „L’Isola”, „Rosso San Valentino” ori „La Farfalla Granata”.

Alexandra Dinu este singurul nume feminin din distributia peliculei “Bullet Head. Capcana mortala”, in care joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas. Pelicula, regizata de Paul Solet si produsa de Millennium Films, va avea premiera mondiala pe 8 Decembrie in Statele Unite.

Partenerii evenimentului de la Bucuresti sunt Obsentum, Grey Goose, Laurent-Perrier, Evian. Evenimentul este organizat de YOLO Media si Somebody Production cu sprijinul Ro Image 2000 si Cinema City.

Filmul “Bullet Head. Capcana mortala” este distribuit de Ro Image 2000 si va putea fi urmarit in toate cinematografele din Romania incepand cu data de 5 ianuarie 2018.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu