Stiri externe

Amal Clooney, prima apariție pe Red Carpet după naștere

Scris de Alexandru Manea

Amal Clooney, soția lui George Clooney, a avut prima apariție pe Red Carpet după ce a adus pe lume gemeni, ocazie cu care au dezvăluit într-un scurt interviu cum au ales numele copiilor și cum se descurcă în postura de părinți.

Amal Clooney, prima apariție pe Red Carpet după naștere

Amal Clooney a adus pe lume doi gemeni, un băiat și o fată, la începutul lunii iunie, iar, de atunci, a redus semnificativ aparițiile publice. Soția lui George Clooney s-a dedicat în totalitate celor mici și abia în acest weekend a avut prima apariție pe Red Carpet după naștere.

Cei doi soți au participat la un eveniment din cadrul Festivalului de Film de la Veneția. Cu această ocazie, cei doi au dezvăluit, într-un scurt interviu, cum se descurcă în postura de părinți și cum au ajuns să aleagă numele copiilor lor.

„Am fost conștienți că acești doi copii vor fi urmăriți foarte mult (de public și media) și că orice mișcare a lor va fi judecată. Ne-am orientat către nume normale, dar nu ne-a venit inspirația cea mare. Am ales până la urmă Alexander și Ella, ce nu provin totuși de la Alexandru cel Mare sau Ella Fitzgerald, a declarat actorul subliniind că și-a dorit ca cei mici să nu aibă totuși nume stupide. Au deja personalitate.

Venice 💜

A post shared by Amal Clooney (@amalclooney) on


Alexander este deja foarte șmecher. Pur și simplu, stă cuminte, nemișcat și mănâncă. În schimb, sora lui, Ella, este elegantă și cu privire foarte expesivă. Seamănă cu mama ei, slavă Domnului. Toată această experiență pare un vis până când încep să plângă acoperiți de slime. Atunci realizezi că nu mai sunteți doar doi în familie, ci patru”, a declarat George Clooney pentru Entertainment Tonight.


Scrie un comentariu