News

Amna ataca topurile muzicale cu noua ei piesa, „Feel Alone”

Scris de Christian Stan

Cantareata care a cucerit petrecaretii din toata lumea cu zambetul sau molipsitor si vocea puternica si plina de atitudine lanseaza astazi noul sau single, ‘Feel Alone’.

Dupa ce piesa „Tell Me Why”, hitul anului 2011, a fost licentiata pe aproape toate continentele lumii, Amna a intrat in prima liga a muzicii internationale. Cu zeci de concerte in Spania, Polonia sau Armenia, dupa participarea la festivaluri internationale si prima pozitie in topurile de specialitate, cantareata se pregateste sa ne uimeasca din nou!

„Feel Alone” este o piesa compusa de catre LLP in colaborare cu Amna, pe numele sau real Andreea Musat. Lansarea neoficiala a avut loc la premiile muzicale de la Bacau, acolo unde zeci de mii de oameni au cantat alaturi de ea versurile piesei chiar de la prima auditie.

„Sunt foarte fericita de ce a iesit – ‘Feel Alone’ este piesa mea preferata in momentul acesta! Am scris-o pentru toti cei care ne asculta, mesajul fiind ca ceea ce ne uneste pe toti este muzica pe care o preferam, iar daca avem incredere in noi si in prietenii nostri, nu vom fi niciodata singuri! Aceasta piesa e inspirata dintr-un capitol din viata mea ce nu a fost niciodata povestit, motiv pentru care vi-l cant voua acum”, povesteste Amna.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*