Stiri Interne

Andreea Bălan se mărită pe plajă în America în lipsa părinților

Scris de Alexandru Manea

Andreea Bălan a plecat în America alături de logodnicul ei, George. Acolo, pe plaja unde s-a filmat serialul Sunset Beach, își vor uni destinele în cadrul unui eveniment restrâns la care vor participa doar nașii.

Andreea Bălan se mărită pe plajă în America în lipsa părinților

Andreea Bălan se mărită în America. Artista a plecat peste ocean alături de logodnicul ei, George. Împreună au de gând să își unească destinele în cadrul unei ceremonii restrânse ce va avea loc pe plaja din California unde s-a filmat celebrul serial Sunset Beach. Este o dorință mai veche de-a artistei de a deveni mireasă în acest loc special pe care l-a admirat pe când urmărea serialul american.

“Fericită să plec într-un loc care îmi dă un sentiment de libertate – Los Angeles”, a scris Andreea pe Facebook, înainte de decolare.

La eveniment vor lua parte doar preotul român și nașii de cununie. Părinții mirilor nu vor fi prezenți, rămânând în România. Este posibil ca cei doi miri să reediteze ceremonia la întoarcerea în țară pentru ca rudele să le fie aproape, cel mai probabil odată cu botezul fetiței lor, Ella.

Andreea și-a ales rochia de mireasă de la un brand românesc lansat de ceva timp, Athena Filip.

#packing 👰🏼#TheBigDay #vacantion #LA #happy #togo @athenaphilip

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Ella si mami au primit flori 🤗 Multumim @thefashionjumper ❤

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*