Stiri Interne

Andreea Mantea, operația estetică pe care a făcut-o degeaba

Scris de Alexandru Manea

Andreea Mantea mărturisește că a făcut o operație estetică degeaba. În sensul că nu a respectat indicațiile medicului, iar rezultatele nu s-au mai văzut. Iată despre ce a fost vorba!

Andreea Mantea, operația estetică pe care a făcut-o degeaba

Andreea Mantea a făcut o operație estetică degeaba. Cel puțin așa susține chiar ea, amintind faptul că, în urmă cu câțiva ani, a apelat la serviciile unui medic chirurg pentru a-i efectua o lipsocuție.

Își dorea atunci să scape de grăsimea acumulată pe abdomen, însă, din păcate, chiar și după intervenție, rezultatele nu au fost spectaculoase. Din vina ei.

“Mi-am facut o lipoaspiratie, m-am chinuit vreo trei zile, a fost foarte greu. N-am respectat ce mi-a spus doctorul si interventia a fost degeaba, in zadar. Toata grasimea a venit inapoi, era acolo, la loc! Pentru ca n-am purtat niste colanti speciali, grasimea a venit din alte parti ale corpului si a umplut golul respectiv. A fost groaznic si m-am chinuit degeaba. Trebuie sa respecti intocmai ce-ti spune doctorul. Ca daca nu respecti, este ca si cum nu ai facut-o. Eu stiu pentru ca am trecut prin asta”, a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro.

 

Sa aveti o primavara plina de iubire si multe zambete!!!❤🐝💐🌷🌼🦋🌺

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Invatam sa inotam! Vine vara in curand! 😂🙊🙈 #pisciii #strumffericit

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*