Style Judgement

Andreea Marin, ținuta de la Uite cine dansează, analizată de Verdict.ro

Scris de Alexandru Manea

Ținuta vestimentară pe care Andreea Marin a purtat-o în cea de-a doua ediție a emisunii Uite cine dansează a fost analizată de stilistul Verdict.ro. Iată ce a avut de spus.

Andreea Marin a impresionat prin apariția extrem de elegantă și de sexy din cadrul celei de-a doua ediții a emisiunii Uite cine dansează. Vedeta are o siluetă impecabilă pe care a pus-o în valoare prin alegerea unor piese vestimentare feminine și foarte îndrăznețe.

Outfitul vedetei a fost analizat de stilistul Verdict.ro astfel:

Nu mai e un secret pentru nimeni. Andreea Marin trece printr-o perioadă de transformări spectaculoase.

O adevărată campanie, bine pusă la punct de rebranding personal. Ţinuta din imaginea alăturată este o subtilă declaraţie de FF (feminitate & fermitate). Nimic nu pare să fie la întâmplare. Fiecare piesă se compune şi se comunică precum piesele de pe tabla de şah.

Un joc subtil de alb şi negru întrerupt, evident de roşul concupiscent al buzelor. Invazia de perle (urechi, umeri, mâni, picioare) ar putea să nu fie chiar atât de insistentă. Pentru o doză în plus de dinamism şi umor, manichiura lungă, ascuţită şi neagră ar fi creat şi mai mult suspans. Doamnelor şi Domnilor, Andreea „Marin”!
Uite cine jurizeaza😊 #protv #uitecinedanseaza

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*