Stiri Interne

Artistele anilor 80, la moda acum in cluburile din Romania

Scris de Alexandru Manea

Muzica usoara romaneasca a anilor 80 a devenit din nou cool, iar artistele acelei generatii sunt invitate sa cante in cluburile din Romania, avand un impact surprinzator asupra publicului tanar.

Artistele anilor 80, la moda acum in cluburile din Romania

In mod surprinzator, in cluburile din Bucuresti si din tara incep sa fie chemate artistele anilor 70-80 in detrimentul celor care se afla in prezent in topurile de radio. Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Stela Enache sau Marina Voica sunt cateva din marile vedete ale perioadei comuniste care sustin de ceva vreme concerte in cluburile undete-ai fi asteptat sa vezi doar reprezentanti ai tinerei generatii sau sa asculti doar muzica house.

Mirabela Dauer

Corina Chiriac

Stela Enache

 

S-a declansat un trend nou, de apreciere a muzicii usoare romanesti si a artistilor care erau considerati acum cativa ani “invechiti”. Tinerii, multi nascuti dupa 1995, care nu au ascultat probabil niciodata muzica de dinainte de 89, sunt acum entuziasmati sa se distreze pe ritmurile slagarelor de altadata, desi acestea nu au nimic in comun cu trendurile muzicale ale prezentului.

Mai mult, unii artisti ai “Generatiei de Aur” au cantat inclusiv la mari festivaluri de muzica vara aceasta. Mirabela Dauer s-a aflat pe lista artistilor si DJ-ilor care au oferit show-uri la Electric Castle.

A post shared by Mira Dauer (@mirabeladauer) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu