Stiri externe

Beyonce, prima poză cu gemenii – 9 milioane de like-uri!

Scris de Alexandru Manea

Beyonce a făcut publică prima fotografie în care apare cu gemenii săi, la o lună de la venirea acestora pe lume. Fotografia, realizată ca o pictură de Botticelli, a strâns până acum peste 9 milioane de like-uri pe Instagram.

Beyonce, prima poză cu gemenii – 9 milioane de like-uri!

Beyonce a păstrat discreția maximă în prima lună de după venirea pe lume a gemenilor săi. Nu a postat nicio fotografie pe Instagram, păstrând suspansul până ieri când a surprins pe toată lumea cu o fotografie superbă, realizată în stilul celei în care apărea gravidă, și inspirată de picturile lui Botticelli.

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Artista apare încadrată de un aranjament floral, într-o grădină situată pe malul oceanului, purtând un voal turquiose și o ținută vestimentară roz înflorată, în brațe aflându-se cei doi copii ai săi, Carter și Rumi. Imaginea a fost răsplătită până acum cu peste 9 milioane de like-uri pe Instagram.


Interesant este și că vestimentația purtată de Beyonce este, de fapt, o ținută masculină ce aparține brandului Palomo Spain, pentru a simboliza parcă, dualitatea sexuală atât timp cât a adus pe lume un băiețel și o fetiță.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*