Stiri externe

Biserica unde se va mărita Pippa, sora lui Kate Middleton

Scris de Sorin Dutoiu

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se va mărita cu James Matthews în acest weekend. Iată cum arată pe interior biserica unde va avea loc ceremonia religioasă și unde se va ține petrecerea.

Biserica unde se va mărita Pippa, sora lui Kate Middleton

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se va căsători în acest weekend cu James Matthews. Evenimentul atrage atenția publicului și a presei de pretutindeni, în condițiile în care pe lista invitaților se află membri ai familiilor regale și celebrități.

Pippa, devenită faimoasă în 2011 când a ținut trena rochiei de mireasă a surorii sale, la nunta acesteia cu Prințul William, va spune Da în fața altarului nu în impresionanta catedrală Westminster Abbey din Londra, ci într-o biserică de dimensiuni reduse, St. Mark’s, din Englefield. Evenimentul se dorește a fi unul discret, însă cu siguranță va fi supravegheat de jurnaliști și paparazzi din toată lumea.

La ceremonia religioasă nu are acces presa, astfel că evenimentul se va derula cu ușile închise. Cu câteva zile înainte ca Pippa să ajungă la altar, vă prezentăm imagini din interiorul bisericii unde mirii vor spune Da în fața altarului.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*