Evenimente Recomandarea ADPM

Cat costa sa participi la Eurovision, in luna mai la Kiev

Scris de Sorin Dutoiu

Eurovision este, an de an, un adevarat spectacol muzical la care multi vor sa participe. Anul acesta, semifinalele si marea finala au loc la Kiev, in Ucraina. Iata cat te costa in cazul in care vrei sa urmaresti spectacolul din sala.

Cat costa sa participi la Eurovision, in luna mai la Kiev

Anul acesta, competitia Eurovision se deruleaza la Kiev, in Ucraina, avand in vedere ca in 2016 castigatoare a fost reprezentanta acestei tari, Jamala. Astfel, pe 9 si 11 mai vor avea loc cele doua semifinale, iar pe 13 mai marea finala.

Mii de oameni se vor afla in sala evenimentului pentru a urmari show-ul spectaculos. Daca vrei sa te afli printre ei, atunci ia in calcul ca ai nevoie de un buget considerabil pentru a realiza acest lucru.

Mai intai, verifica daca mai sunt bilete disponibile. Pretul lor variaza in functie de locul in care te afli in sala. Cu cat mai aproape de scena, cu atat mai scump.

Pretul biletelor porneste de la 351 de euro, cel mai ieftin, si creste la 900, 1.000, 1.200, 1.400 si chiar 2.957 euro, ultima categorie fiind cea VIP.

Poti verifica si cumpara aici – http://www.eurovision.tv/tag/expand/tickets

Odata ce ai prins bilet, cauta repede azare si bilete de avion.

Un zbor Bucuresti – Kiev costa in jurul a 300 de euro.

Cazarea este, bineinteles, mai scumpa in perioada evenimentului, insa cel mai dificil este sa gasesti camere libere, asta pentru ca zeci de mii de oameni vor veni in Kiev in acea perioada, de la artisti si oameni din organizare, pana la spectatori.

Investitia insa merita, in cele din urma, tinand cont ca experienta Eurovision, per ansamblu, este unica si memorabila.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*