Stiri Interne

Cât de grea a fost operația de micșorare a stomacului suferită de Teo Trandafir

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir își amintește perioada când s-a operat micșorându-și stomacul pe cale chirurgicală. Iată ce așteptări avea atunci și cum au decurs săptămânile de după intervenție.

Cât de grea a fost operația de micșorare a stomacului suferită de Teo Trandafir

Teo Trandafir a decis să își mișcoreze stomacul pe cale chirurgicală în perioada sărbătorilor de iarnă, în urmă cu câțiva ani. Scopul era să slăbească pentru a evita complicațiile medicale, având atunci la activ mai multe intervenții în zona abdomenului.

Vedeta Kanal D își amintește cum au decurs săptămânile din preajma operației, intervenția având loc în vacanța sărbătorilor de iarnă.

“Imi aduc aminte ca m-am hotarat de Craciun, cand l-am intalnit pe domnul doctor. A fost complicat ca am vazut atatea sarmale in anul ala… de parca toata lumea manca in dusmanie, toata lumea era cu sarmaua in gura, numai eu eram cu apa si cu ceaiul neindulcit. A fost o saptamana si putin.

Apoi am plecat in Israel cu prietenii si am avut activitate, a trecut mai usor. Pentru mine a fost cea mai simpla operatie. Eu asa ceva n-am trait. Nu este o operatie de fapt… se face laparoscopic, niste gaurici mici, nici nu stii ca le-ai avut. Pe 20 m-am operat, pe 23 impodobeam bradul la propriu cu copilasul. Singura problema este “drink-uiala”, cum ii spun eu, trebuie sa bei tot timpul lichide. Avand stomacul mic, nu poti sa bei un litru jumatate o data…”, a povestit Teo pentru WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*