Stiri Interne

Ce face Alina Borcea în America după divorț

Scris de Alexandru Manea

Alina Borcea a divorțat de Cristi Borcea anul trecut, după o perioadă de multe încercări de a-și salva căsnicia. În prezent locuiește în Miami, Statele Unite, alături de cei doi copii ai săi. Iată ce face în America după divorț.

Ce face Alina Borcea în America după divorț

Alina Borcea a divorțat anul trecut de Cristi Borcea după multe încercări de a-și salva căsnicia. A ținut atunci cu dinții de mariajul cu renumitul afacerist, chiar dacă era conștientă că inima acestuia îi aparținea Valentinei Pelinel.

Au semnat în cele din urmă actele, iar apoi Alina s-a mutat în Miami, alăturid e cei doi copii ai săi, având ajutorul financiar al fostului soț. Conform Click, ea și-a reluat studiile și manageriază o afacere din care câștigă bani în plus pentru întreținerea familiei sale.

Zilele trecute a petrecut Paștele în America alături de cei doi copii ai săi, George Alexandru, în vârstă de 6 ani şi Gloria, de 2 ani jumătate, având-o în vizită, în mod surprinzător, pe Melissa, fiica lui Cristi Borcea din mariajul cu Mihaela Borcea, cu care pare să se înțeleagă foarte bine.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*