Style Judgement

Ce haine a purtat Carmen Iohannis în America

Scris de Alexandru Manea

Carmen Iohannis l-a însoțit pe Klaus Iohannis la câteva din întâlnirile oficiale derulate la Washington, ocazie ca ținutele sale vestimentare să fie urmărite îndeaproape de stiliști. Iată cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la evenimentele din America.

Ce haine a purtat Carmen Iohannis în America

Klaus Iohannis s-a întâlnit ieri cu Donald Trump, devenind primul nostru lider de stat care participă la o conferință de presă la Washington alături de președintele Statelor Unite. Soția sa, Carmen Iohannis, l-a însoțit la o serie de evenimente, ocazie pentru ca, din nou, ținutele sale vestimentare să fie analizate de stiliști.

Carmen Iohannis a ales și de această dată creații ale designerilor români.

La Forumul Global al American Jewish Committee, Carmen Iohannis a purtat o rochie Andreea Tincu, neagră cu detalii florale, geantă nude şi sandale negre cu aplicaţii metalice.

Apoi, la întâlnirea cu românii din America, derulată la Ambasada României la Washington, Prima Doamnă a ales o creație Eli Lăslean: un compleu format din fustă dreaptă şi bluză cu mâneci trei sferturi. Ținuta a fost accesorizată cu clutch nude și sandale aurii.


Scrie un comentariu