ADPM Health

Ce mănâncă Iulia Vântur în India ca să fie în formă

Scris de Alexandru Manea

Revenită în țară pentru o scurtă perioadă, spre a-și reînnoi viza, Iulia Vântur a mărturisit cum decurge o zi obișnuită a ei în India, țară unde locuiește de câțiva ani buni.

Ce mănâncă Iulia Vântur în India ca să fie în formă

Iulia Vântur s-a mutat în India de câțiva ani buni, țară unde locuiește, se spune, alături de presupusul ei iubit, faimosul actor de la Bollywood, Salman Khan.

Românca născută în regiunea Moldovei a trebuit cu această ocazie să își și schimbe stilul de viață și să se adapteze la modul de trai ai localnicilor. Și-a schimbat inclusiv regimul alimentar.

Prezentă într-o emisiune la Smart FM Iulia a povestit cum decurge o zi obișnuită a ei.

  • Micul dejun: mănâncă papaya și omletă ușor picantă.
  • Merge la sală și la pilates.
  • Apoi la întâlniri.
  • Revine la pilates.
  • Seara, cum indienii nu iau cina în mod clasic, stă la vorbă cu prietenii, la un pahar de vin, urmând ca imediat înainte de culcare să mănânce.

„De obicei, gătesc acasă, dar dacă vreau să mănânc occidental, merg la restaurant şi îmi place să mănânc pui cu orez, lipie cu condimente, brânză cu spanac, peşte – fish curry, legume – lady fingers, care sunt foarte bune, date prin ulei, fasole păstăi. Condimentele folosite sunt curry, sare. Au şi vinul lor, se numeşte Sula. Folosesc apă de cocos – coconat water. Mi-am propus să beau în fiecare zi, mai ales că e cineva care vinde în faţa porţii, în India”, a povestit Iulia Vântur la Smart FM.

Don’t mess with me and my workout #funny #tshirt #motivation #gym #training #workhard #behealthy #feelsgood #energy #

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on

Scrie un comentariu