Stiri Interne

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Scris de Alexandru Manea

Stela Popescu s-a stins din viata joi dimineata indurerand o tara intreaga, milioane de oameni care au indragit-o si i-au urmarit intreaga cariera. Din cei peste 60 de ani de activitate, iata doar cateva din cele mai memorabile scenete TV in care a jucat.

Cele mai memorabile scenete in care a jucat Stela Popescu

Romania este in doliu dupa aflarea vestii ca indragita actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Marea vedeta a teatrului de revista si a televiziunii a lasat in urma o mostenire artistica spectaculoasa. Peste 60 de ani de activitate, proiecte urmarite de generatii intregi de oameni.

A fost iubita de public si apreciata inclusiv de mai marii tarii. A primit Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor, Categoria D – „Arta Spectacolului”din partea pesedintelui de atunci, Ion Iliescu.

Apoi, in urma cu 4 ani, a primit de la Regele Mihai 1 Decoratia Regala „Nihil Sine Deo”.

Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Ordinul national „Steaua Romaniei” in grad de cavaler, pentru dragostea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale.
Peste Prut, Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a conferit anul trecut titlul onorific „Artist al Poporului” .

Privind in urma, de-a lungul celor 60 de ani de cariera, iata o selectie cu cateva din cele mai memorabile si indragite scenete televizate in care a jucat regretata Stela Popescu.

 

 

 

 

 

1 comentariu

Scrie un comentariu