Style Radar

Celine Dion se vrea fashionistă! Iată cum s-a îmbrăcat la Paris Couture Week

Scris de Alexandru Manea

Celine Dion are vocea și faima necesară pentru a avea succes în tot ceea ce face. Totuși, își dorește să fie și un style icon. Iată ce decizie a luat și cum s-a afișat în public în ultimile zile.

Celine Dion se vrea fashionistă! Iată cum s-a îmbrăcat la Paris Couture Week

Celine Dion este una din cele mai admirate și de succes artiste din industria muzicii, are parte de proiecte de succes, susține turnee extrem de profitabile și, cu toate acestea, își dorește să obțină încă ceva în plus: să devină o fashionistă apreciată.

De-a lungul timpului, deși din punct de vedere muzical a avut realizări uimitoare, Celine a avut carențe la capitolul stil. Pur și simplu nu a știut ce să îmbrace pentru a fi în pas cu moda, apărând de foarte multe ori în clasamentele celor mai prost îmbrăcate vedete.

De ceva timp, artista și-a propus să schimbe situația și l-a angajat pe celebrul stilist al vedetelor, Law Roach. Acesta a început să îi rearanjeze garderoba și să îi aducă piese vestimentare și accesorii spectaculoase. Celine a avut câteva apariții publice memorabile zilele trecute în cadrul festivalului de modă Paris Couture.

3 iulie
La show-ul Giambattista Valli


3 iulie
La show-ul Christian Dior Couture


2 iulie
Pe strazile din Paris


28 iunie
Purtand un mantou Balmain din piele de crocodil extrem de scump

Scrie un comentariu