News Stiri Interne Video

Chef Patrizia Paglieri te invata cum sa prepari ton la gratar de la Negro 2000

Scris de Christian Stan

Patrizia Paglieri a devenit noul Ambasador al produselor Negro 2000, iar in fiecare saptamana celebrul Chef va prezinta o reteta gustoasa, usor de realizat si sanatoasa cu produse de la Negro 2000. Pentru aceasta saptamana, Patrizia ne invata cum sa pregatim tonul la gratar.

Ce poate fi mai usor de preparat pentru pranz sau pentru cina daca nu ton la gratar cu garnitura de Ratatouille? Patrizia Paglieri recomanda aceasta retetea delicioasa, cu ton la gratar de la Negro 2000.

„Pentru aceasta reteta aveti nevoie de vinete, ardei, dovlecel, ceapa, busuioc, rosii cherry si tonul la gratar de la Negro 2000.  Legumele se taie marunt si se prepara dupa reteta garnitura de Ratatouille. Apoi totul tine de plating, iar aici intervine imaginatia si simtul estetic”, spune Patrizia Paglieri.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*