Stiri externe

Cine este bărbatul care și-a arătat fundul la Eurovision – VIDEO

Scris de Alexandru Manea

În cadrul finalei Eurovision, în timp ce Jamala susținea un recital, un bărbat a urcat pe scenă purtând pe umeri steagul Australiei, și-a dat pantalonii jos și și-a arătat fundul, în direct, în fața a sute de milioane de telespectatori. Iată cine este acesta și ce pedeapsă riscă.

Cine este bărbatul care și-a arătat fundul la Eurovision

Sute de milioane de telespectatori au fost martorii unei scene inedite în timpul transmisiei finalei Eurovision de sâmbătă seară. Un bărbat a urcat pe scenă purtând pe umeri steagul Australiei, și-a dat pantalonii jos și și-a arătat fundul, în direct. Momentul a devenit viral pe internet, cei care urmăreau finala scriind pe rețelele de socializare cât de șocați sau amuzați sunt de ceea ce au văzut la televizor.

S-a crezut inițial că un australian din public (țară care participă pentru a doua oară) a urcat pe scenă și a dorit să strice momentul câștigătoarei de anul trecut.

Astfel că au apărut pe Twitter și pe Facebook mesaje de critică la adresa australienilor.

În realitate, cel care a urcat pe scenă și s-a dat în spectacol este Vitalii Sediuk, un reporter ucrainian care mai are astfel de antecedente: în 2013 a invadat scena de la Grammy pe care se afla Adele, iar în 2014 l-a atacat pe Brad Pitt la premiera filmului Malificent.


Vitalii a fost arestat imediat, pentru 72 de ore, după ieșirea scandaloasă de la Eurovision și va sta ceva timp în închisoare pentru act de huliganism. “Este o lipsa de respect pentru această țară. Va avea ocazia să își exerseze acest hobby în închisoare în curând, a declarat ministrul de interne al Ucrainei”, Arsen Avakov.

Me after realising I’m not invited to @victoriassecret show 😏😩 #vsfs2016 #🍷

A post shared by Vitalii Sediuk (@vitaliisediuk) on

That face looks familiar 💅💅😏 #vogue #madonna

A post shared by Vitalii Sediuk (@vitaliisediuk) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*