Stiri Interne

Cu ce ramane Brigitte Nastase dupa divortul de Ilie Nastase

Scris de Alexandru Manea

Dupa multe certuri si scandaluri publice, Brigitte a intentat divortul, urmand sa fie dezlegata oficial casnicia cu Ilie Nastase. Iata cu ce bunuri ar urma sa ramana bruneta dupa separarea de cunoscutul fost- tenismen.

Cu ce ramane Brigitte Nastase dupa divortul de Ilie Nastase

Brigitte si Ilie Nastase au devenit, in ultimii ani, unul din cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc. S-au certat si s-au impacat cu trambite, de fiecare data aproape dand declaratii taioase in preasa.

Cum ulciorul nu merge de prea multe ori la apa, seria certurilor si impacarilor pare sa nu mai continue la infinit. De ziua ei, Brigitte a intentat divort, iar, daca nu se va razgandi pana la decizia finala, ea va iesi oficial din casnicia cu fostul tenismen si va ramane si cu multe bunuri acumulate in timpul mariajului cu acesta.

Ilie Nastase, socat! Brigitte si-a operat buzele!

Conform Click, Brigitte ar detine multe bunuri imobiliare, bijuterii si afaceri care ar valora peste 1 milion de euro. Printre acestea, un apartament cu trei camere in zona de nord a Bucurestiului (ce valoreaza jumatate de milion de euro), o casa la Dumbravita (peste 80.000 de euro), un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, un apartament la mare, in valoare de 100.000 de euro.

Alaturi de aceste bunuri, ar mai detine un loc de joaca pentru copii, un magazin de lux intr-un mall, plus haine si bijuterii scumpe.

 

Scrie un comentariu