ADPM Beauty ADPM Coffee Break

Cum să ai machiajul impecabil ca al lui Gigi Hadid

Scris de Sorin Dutoiu

Gigi Hadid este unul din cele mai de succes modele la ora actuală și o sursă inepuizabilă de inspirație în ceea ce privește look-ul pe care îl afișează în aparițiile publice. Iată cele mai interesante machiaje adoptate de aceasta.

Cum să ai machiajul impecabil ca al lui Gigi Hadid

Gigi Hadid este unul din cele mai de succes modele la ora actuală. Adolescentele de pretutindeni o adoră și îi urmăresc fiecare mișcare și apariție publică. Nu este de mirare că pagina sa de Instagram are peste 30 de milioane de followeri. Gigi reprezintă o sursă de inspirație pentru oricine își dorește să aibă un look impecabil, fie că vorbim de machiaj, de hairstyle sau de vestimentație.

Iată cele mai interesante machiaje adoptate de aceasta.

Look de zi


Make-up ariștii adoră să lucreze cu ea pentru că îi vine bine aproape orice machiaj și arată perfect în orice circumstanță. În privința machiajului de zi, Gigi se remarcă prin aspectul sănătos și luminos al tenului. Nu își aplică mult fond de ten, însă adoră să se joace cu luminozitatea și conturul feței, în special că are pomeți extrem de frumoși, pe care aplică puțină pudră sau cremă de contur.

Look de seară


Gigi obișnuiește să aibă machiaj nude ori să își pună în evidență ochii și buzele. Îi place să experiementeze culori, fiind foarte versatilă. Modul în care sunt arcuite și redesenate sprâncenele este foarte important: cu măsură, nimic dus în extrem. În privința genelor, aplică patru straturi de mascara.

Machiaj pentru ochi


Adoră să meargă pe nuanțe metalice: auriu pe pleoape, nuanțe de șampanie pe colțurile interioare, sub sprâncene. Pentru colțurile din exterior mizează pe nuanțe de bronz mai închis. Genele sunt acoperite cu mai multe straturi de mascara.

Buze columinoase


Evită nuanțele folosite pentru machiajul ochilor. În schimb, alege o nuanță nude piersică sau roz pal, ceva apropiat de nuanța naturală a buzelor, dar de u roz puțin mai intens.

💄 @erinparsonsmakeup @brycescarlett @monicarosestyle

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*