Stiri externe

Cum să o înșeli pe Nicole Kidman?

Scris de Alexandru Manea

La cât de frumoasă și de celebră este, Nicole Kidman pare să nu aibă noroc în dragoste. Se zvonește că soțul ei a avut mai multe aventuri extraconjugale în ultimii ani, iar copii sunt cei care încă îi mai țin alături în căsnicie.

Cum să o înșeli pe Nicole Kidman?

Pare incredibil, dar superba Nicole Kidman are, se pare, mari probleme în căsnicie. Conform zvonurilor, alimentate și de jurnaliștii de la Star și In Touch, soțul ei, Keith Urban, ar fi avut mai multe aventuri extraconjugale în ultimii ani.

Aventuri despre care actrița a aflat și care au declanșat discuții aprinse. Nicole a luat în calcul varianta divorțului, însă nu a inițiat nicio acțiune în acest sens deocamdată, pentru liniște copiilor lor.

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani, iar ultimul an a fost presărat cu multe certuri și amenințări de divorț. Actrița și-a pierdut orice urmă de încredere în soțul său, spun apropiații lor. În acelați timp, Keith spune că, la rândul lui, nu prea mai are încredere în fidelitatea soției sale, crezând că aceasta are încă sentimente pentru fostul ei logodnic, Lenny Kravitz.

Nicole a devenit paranoică. Îl sună foarte des pe Keith, cât timp acesta se află în turneu, zi și noapte, iar dacă nu răspunde intră în panică. Mai ales că știe că este înconjurat de femei tinere.

Nicole a mai fost căsătorită cu Tom Cruise, de care a divorțat în 2001. Cu Keith Nicole are două fetițe, iar din căsnicia cu Tom Cruise are o fată și un băiat adoptați.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*