Stiri Interne

Daca se mai enerveaza, Mircea Badea ar putea suferi un atac cerebral

Scris de Alexandru Manea

Mircea Badea a primit o veste neplacuta din partea medicilor. Din cauza incrancenarii si a momentelor tensionate din ultimii ani, vizibile si in cadrul emisiunilor sale de la Antena 3, prezentatorul TV este pe punctul de a face atac cerebral daca nu are grija de linistea si de sanatatea sa. Iata ce declara.

mircea-badea-cna

Anii de continua incrancenare, expusa si in cadrul emisiunilor sale de la Antena 3, si-au pus amprenta asupra sanatatii lui Mircea Badea. Prezentatorul spune ca medicii i-au atras recent atentia ca este la un pas de a face atac cerebral daca nu are grija de sanatatea lui si daca nu gaseste o solutie sa fie calm si sa nu se mai enerveze.

mircea-badea-emisiune

„Nu mai vreau nici sa ma enervez, nici sa ma inflamez. Din punct de vedere medical sunt in prag de atac cerebral. Am risc sporit de atac cerebral. M-am dus la doctor, m-a masurat la cap, cu un aparta de masurat capocul… In limbaj popular, daca ar fi masurat turatiile creierului, presupunand ca ar fi un motor, aparatul respectiv a numaratin mai multi ani de functionare, maxim 75.000 de unitati, eu aveam peste 3 milioane.  Medicul a crezut ca s-a stricat aparatul, l-a recalibrat. Nu e un semn bun”, a declarat Mircea Badea.

1 comentariu

Scrie un comentariu