Stiri Interne

Dan Negru se oferă să salveze Revelionul TVR. Iată ce răspuns a primit!

Scris de Alexandru Manea

Dan Negru a declarat că este dispus să ofere consultantă celor din TVR pentru realizarea unui program de Revelion de calitate, cu mult divertisment. Iată ce răspuns a primit de la cei din televiziunea publică.

Dan Negru se oferă să salveze Revelionul TVR. Iată ce răspuns a primit!

Dan Negru realizează, de mai bine de 15 ani, Revelionul Antena 1, program care este an de an lider de audiență. Prezentatorul este supranumit Regele Divertismentului în România și se pare că deține tot know how-ul necesar de a transforma orice format TV într-unul de succes.

Deși are contract cu Antena 1, el s-a oferit recent să salveze tradiționalul Revelion al TVR, spunând că este deschis să ofere consultanță celor din televiziunea publică pentru a ajunge să producă un program de calitate și care ar atrage și audiență.

”Îmi ofer serviciile televiziunii publice din România pentru consultanța programului de Revelion. O fac gratuit!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Reprezentanții TVR i-au transmis un mesaj de mulțumire și s-au declarat deschiși în fața acestei colaborări, menționând că și-ar dori să aibă și susținerea colegilor lor din televiziunea publică.

“Dragă Dan Negru, îţi mulţumim pentru oferta de a contribui la realizarea programului de Revelion. Am prefera, însă, ca vedetele implicate în proiectele TVR să se şi alăture echipei noastre”, a scris pe Facebook Cristian Acatrinei, parte din managementul TVR.

Scrie un comentariu