Stiri Interne

Exclusiv: Dana Savuica lucreaza la o noua carte

Scris de Alexandru Manea

Dupa lansarea volumului Cum e sa fii fata, debutul sau scriitoricesc, Dana Savuica scrie in aceasta perioada o noua carte pe care o va lansa anul viitor.

Dana Savuica lucreaza la o noua carte

Dana Savuica semneaza, alaturi de Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross siVictoria Serman, volumul Cum e sa fii fata, lansat in toamna acestui an. A fost debutul sciitoricesc al vedetei, pentru care a si fost premiata la Gala Performantei & Excelentei, 2017.

Desi nu s-au stins inca ecourile acestui proiect, Dana Savuica a inceput déjà sa lucreze la o noua carte pe care o va lansa anul viitor.

« Imi place foarte mult sa citesc, de multe ori scriu impresii si ganduri in jurnalul meu pe care il tin sub cheie. In calatoriile mele, in bagaje se regaseste tot timpul o carte buna iar pe vlogul meu, www.danasavuica.ro completez in cuvinte imaginile filmate din viata mea. Editura Univers mi-a lansat provocarea de a scrie o carte care sa ma aiba ca unic autor. Se pare ca mi-e scris in stele ca sa pornesc si pe acest drum. Sa cred in destinul meu scriitoricesc ? Numai Universul stie raspunsul la aceasta intrebare iar verdictul il va da publicul, in curand », ne-a declarat Dana Savuica.

Luna trecuta, Dana Savuica a fost prezenta la standul Editurii Univers, din cadrul Targului de Carte Gaudeamus, unde a oferit un inedit duel de replici cu Bogdan Stoica, autorul seriei Tipul din filme nu exista si al unei carti de fotografie cu telefonul.

Evenimentul a fost atunci sprijinit de doi parteneri care reflecta inclinatia femeilor pentru  parfumuri,  bijuterii si accesorii, decoratiuni interioare : Douglas si Meli Melo Paris.

Un corner intim cu obiecte de la Department Store Meli Melo, un fotoliu, o masuta cu lampa, o cana decorativa, papuci de casa si un pled moale au creat decorul perfect pentru relaxare, atunci cand citim o carte buna.

In aer plutea subtil mirosul esentelor misterioase ale parfumurilor Eisenberg de la Douglas,  cu note orientale si florale care imbogatesc jurnalul unui calator neobosit. Cele 12 parfumuri, sase pentru femei si sase pentru barbati au completat povestea atemporala a relatiilor femeie-barbat comentate cu umor si fantezie de cei doi protagonisti, Dana si Bogdan.

‘Asemeni acestor esente The Latin Orientals, tinute in sticle pretioase in care fiecare, prin semnatura olfactiva unica deschide secretul sufletului nostru, relatia intre barbat si femeie isi gaseste propria cheie care deschide puntea de comunicare spre iubire si intelegere » a declarat atunci Dana Savuica.

In dialogul-surpriza,  publicul a aflat si punctul de vedere al barbatilor: Bogdan Stoica afirma si in viata reala, la fel cum o demonstreaza in cartile sale pline de autenticitate si umor, ca Tipul din filme nu exista. Cititoarele din public au fost provocate sa dea un SMS iubitului sau sotului lor, cu mesajul simplu „te iubesc“ si sa vada cate dintre ele primesc aceeasi declaratie ca raspuns. Spre marea uimire a autorului, care pariase ca barbatii nu vor raspunde la fel, au existat doua asemenea mesaje, unul dintre ele chiar poetic: „Si eu te iubesc, esti lumina ochilor mei“. Asadar, romantismul n-a disparut cu totul din lumea zilelor noastre, demonstrand inca o data ceea ce Bogdan Stoica a afirmat in incheierea dialogului: „Femeile stiu mai bine ca noi“.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu