Stiri Interne

De ce s-a despărțit românca de Philipp Plein și ce chin îndură acum

Scris de Alexandru Manea

Andreea Sassu s-a despărțit de designerul german Philipp Plein după o relație ce a durat un an. Modelul din România povestește acum ce s-a întâmplat și de ce a ajujns acum să îndure dureri groaznice.

De ce s-a despărțit românca de Philipp Plein și ce chin îndură acum

Andreea Sassu și Philipp Plein au trăit o poveste de dragoste ce a durat un an de zile. Relația lor s-a încheiat brusc, recent, iar designerul german s-a expus imediat în public cu o altă cucerire. S-a speculat că el i-ar fi dat papucii româncei.

Aceasta vine acum să precizeze că, de fapt, ea a dorit să pună punct relației și că acum se chinuie să scape de tatuajele pe care le-a făcut de-a lungul idilei cu Plein.

“Eu am decis să pun stop acestei relaţii şi apoi Philipp a tot încercat şi a încercat să mă facă să revin la el în America, dar eu am refuzat. Am decis să fac lucrurile mele. El a văzut că nu mă mai întorc şi a început să posteze poze cu o altă femeie, dar asta e ceva ce nu am vrut să spun şi mă simt vinovată de tot ce s-a întâmplat. Am avut o discuţie cu el şi am reacţionat foarte urât şi am ţipat.

El mi-a spus vorbe care nu mi-au plăcut… După aceea, eu am avut ceva lucruri de făcut şi aşa am decis să stau în Milano, de unde l-am şi lăsat să plece. Eu ţin legătura cu el în fiecare zi. Încă îl iubesc şi îl respect!”, a declarat ea pentru Cancan.ro.

O problemă similară a avut-o și Mădălina Ghenea după despărțirea de Plein. Românca a trebuit să îndure proceduri laser pentru a scăpa de tatuajul cu numele designerului pe care și l-a făcut pe gât.

#munich🇩🇪

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

Sundays in the city #NYC

A post shared by Philipp Plein (@philippplein78) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*