Stiri Interne

Ela Crăciun și-a serbat ziua de naștere la Sinaia! “Am vrut o aniversare simplă, să mă bucur de natură!”

Scris de Alexandru Manea

Ela Crăciun și-a serbat ziua de naștere la Sinaia. Aniversarea s-a suprapus cu sărbătorile de Paști, astfel că vedeta a decis să plece alături de familia ei la munte, cât mai aproape de casă. Cu toții s-au cazat la Hotel Boutique Belvedere și s-au bucurat de natură și de peripeții montane.

Ela Crăciun și-a serbat ziua de naștere la Sinaia! “Am vrut o aniversare simplă, să mă bucur de natură!”

“Am vrut o aniversare simplă, aproape de casă, o zi în care să ieșim în natură, la aer curat. Am plecat la Sinaia unde am petrecut un weekend foarte frumos. Am urcat pe munte, am mers prin pădure și am descoperit poienițe superbe, pline de flori.

Ai mei mi-au făcut un buchet foarte frumos și mi-au reamintit cât de important este ca în viață să te bucuri de lucurile simple, dar cu adevărat importante. Să ai alături oameni dragi, pe care îi iubești și care te iubesc, să petreci cu ei momente relaxante, în mijlocul naturii, să te bucuri de viață pur și simplu.


Ne-am dat în leagănele agățate de copaci, am băut apă de izvor, ne-am tăvălit pe pajiște. Seara ne-am întors la hotel Belvedere și am mâncat tort. Un tort delicios, diplomat cu frișcă și nes. Am vrut o aniversare simplă, dar specială, și asta am avut. Sunt binecuvântată să am o familie așa frumoasă cu care să petrec momente fericite”, spune Ela Crăciun.

Ela Crăciun este vedeta TV cu unul din cele mai de succes bloguri din România. Supranumită și Supermom, Ela Crăciun comunică pe www.elacraciun.ro cu fanii săi, având în prezent peste 1 milion de cititori la activ.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*