Evenimente

Ela Crăciun și Carmen Negoiță te învață cum să iei o pauză fără să te simți vinovată

Scris de Alexandru Manea

Ela Crăciun și Carmen Negoiță se vor întâlni sâmbătă cu zeci de mame pentru a discuta despre cum pot scăpa de sentimentul de vinovăție atunci când decid să își aloce timp liber pentru propriile hobby-uri și activități.

Ela Crăciun și Carmen Negoiță te învață cum să iei o pauză fără să te simți vinovată

Cele două bloggerițe vor vorbi din propria experiență povestind despre cum poți să crești doi copii și să reușești să îți organizezi programul astfel încât să ai puțin timp și pentru plăcerile personale. Îl vor avea alături pe Andi Beldianu, coach de lifestyle, care va completa discursul cu informații venite din partea specialistului.

„Ia o pauză fără să te simți vinovată!” este titlul primului eveniment pe care Ela Crăciun în deulează în cadrul campaniei „Super mame cu super puteri”. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 18 martie, în Auchan Titan și are ca obiectiv educarea mamelor pentru a scăpa de sentimentul de vinovăție atunci când decid să își ia timp liber pentru propriile hobby-uri și activități.

„Ideea de a fi o super mamă, în fiecare zi, fără să facem lucruri extraordinare, ideea normalității unei femei în condițiile în care perfecțiunea este un concept atât de răspândit a fost un factor emoțional care a implicat toți partenerii acestei campanii. Ne-am regăsit în acest mesaj pe care vrem să îl transmitem către cât mai multe mame și să le ajutăm să se desprindă de falsele percepții ale perfecțiunii și să se accepte așa cum sunt. Faptul că Super mame cu super puteri este o campanie pentru oameni normali ne-a scos în cale oportunități minunate și a transformat o simplă campanie într-un scop mai mare pentru noi toți”, spune Ela Crăciun, inițiatoarea campaniei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*