Stiri Interne

Ela Crăciun te învață cum să faci acasă SLIME, plastilina dorită de toți copiii

Scris de Alexandru Manea

Ela Crăciun vine în ajutorul părinților și celor mici și îi învață pe aceștia cum pot prepara singuri acasă SLIME, plastilina devenită una din cele mai dorite jucării de copiii de pretutindeni.

Ela Crăciun te învață cum să faci acasă SLIME, plastilina dorită de toți copiii

SLIME este vedetă pe rețelele de socializare, însă nu este neapărată nevoie să o cumperi din magazin sau de pe internet, ci o poți face chiar tu acasă în doar câteva minute.

Ela Crăciun, supranumită în mediul online și SuperMom, ne explică ce ne trebuie pentru a fabrica SLIME, de diverse culori, chiar și cu sclipici. Vedeta a postat pe blogul ei o înregistrare video în care prezintă, alături de băiatul ei, Alex, întreg procedeul de fabricație.

„Copiii mei s-ar juca toată ziua cu slime dacă ar putea. Dar cum nu de puține ori m-am întrebat ce compoziție are, m-am apucat să studiez și am descoperit zeci de rețete care mai de care mai interesante.

Slime e de mai bine de 40 de ani pe piață. Așa că oamenii au avut timp suficient să experimenteze, să inventeze formule care mai de care mai interesante și la fel de rezistente. Îmi place că poți face slime exact cu ce ai prin casă. Și după prima încercare o să capeți încredere să te joci cu imaginația ta și a copiilor.

Plus că este o activitate de familie extrem de distractivă și suficient de atractivă pentru copii ca să le mute interesul de la televizor. Într-adevăr, în funcție de vârsta copiilor voștri, un ar fi rău să îi și supravegheați, pentru că unele ingrediente, care chiar dacă sunt la îndemână prin casă într-o zi normală, le pot da idei copiilor cu o imaginație mai bogată.

Ca să îl fabrici, ai nevoie de aracet alb sau transparent, pudro de talc, colorant alimentar sau tempera, și glicerină boraxată”, declară Ela Crăciun.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*