Stiri Interne

Femeia de serviciu care canta opera la Romanii au Talent. Nu o lua nimeni in serios pana cand a primit Golden Buzz!

Scris de Sorin Dutoiu

Paula Rad este concurenta care s-a calificat direct in finala Romanii au Talent dupa ce Andra a apasat butonul Golden Buzz. Paula este, in viata reala, femeie de serviciu, si are un talent impresionant. A uimit publicul cantand opera, mai exact aria “O mio babbino caro”.

Femeia de serviciu care canta opera la Romanii au Talent

In prima editie a noului sezon “Romanii au Talent” am avut parte de o surpriza deosebit de placuta. La auditii s-a prezentat si Paula Rad, cea care in viata reala este femeie de serviciu la o agentie de publicitate.

Este pasionata de muzica si are o voce impresionanta, insa nimeni nu a luat-o in serios pana acum, pana s-a prezentat in fata publicului si a celor patru membrii ai juriului concursului de la Pro TV.

Paula a interpretat o arie de opera, mai exact “O mio babbino caro”, impresionand audienta pana la lacrimi. Paula a declarat anterior ca a incercat sa se angajeze la Opera, dar ca a primit un raspuns dur, mai exact: “Cat esti dispusa sa astepti?”.

Reactiile juriului si ale publicului

Dezamagita ca nu este apreciata nicaieri pentru talentul sau, Paula s-a inscris in competitia “Romanii au talent” si, la auditii, a reusit sa uimeasca pe toata lumea. Andra s-a ridicat de la pupitru si a apasat butonul Golden Buzz care o trimite pe Paula Rad direct in finala, fara sa mai fie nevoita sa treaca prin etape preliminare.

La randul ei, Mihaela Radulescu a vrut sa puncteze drama prin care a trecut concurenta spunand: ”Rusine Romania. Esti speranta tuturor care nu au reusit, la fel ca tine”.

Scrie un comentariu