ADPM Cool

Gianluca Mech, premiat la New York

Scris de Administrator

Celebrul nutritionist italian care slabeste vedete din Italia, Romania si SUA, a primit serile trecute premiul pentru Businessmanul Anului, din partea Federatiei Organizatiilor Italiano-Americane din Brooklyn.

Premiul vine ca urmare a faptului ca produsele sale au intrat, de curand si pe piata din SUA, unde au fost extrem de bine primite. La prestigiosul eveniment in cadrul caruia a fost premiat, au participat oaspeti de seama, printre care actorul Tony Lo Bianco, Matilde Cuomo (vaduva fostului guvernator al New York-ului, Mario Cuomo), dar si numerosi congresmeni si oameni de afaceri americani.

Produsele din dieta Gianluca Mech se vand acum si la Farmacia Coltea

Dieta Tisanoreica, pe care Gianluca Mech o promoveaza, a cucerit milioane de oameni din intreaga lume. Ea are numeroase avantaje fata de regimurile alimentare drastice, datorita carora pierzi kilograme doar prin infometare. Dieta presupune mese consistente, sanatoase, cu alimente care si detoxifiaza organismul, ajutandu-te, astfel, sa slabesti. Suplimentele lui Mech sunt pe baza de plante, 100% naturale, fara zahar, alcool sau conservanti.

Scrie un comentariu