News

Afla ce e a vrut sa se sinucida Heather Locklear?!

Scris de Christian Stan

Saptamana trecuta, actrita din „Melrose Place” a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a amestecat mai multe pilule cu bautura. Heather a incercat sa-si ia viata in urma unui conflict avut cu fostul ei logodnic, Jack Wagner, cu care ar fi trebuit sa ajunga la altar in acest an.

O scena demna de un episod din „Melrose Place” s-a petrecut la vila din California a lui Heather Lockler, iar asta ca sa nu mai spuna nimeni ca viata nu bate filmul…

Jack Wagner, fostul ei partener de serial si fostul ei logodnic, a ajuns pe 12 ianuarie la locuinta lui Heather pentru a-si lua ultimele lucruri. Cei doi formau un cuplu din anul 2007, si-au anuntat logodna anul trecut, insa in luna noiembrie a aparut stirea cum ca s-au despartit.

Jack a venit acasa la Heather hotarat sa-si ia ultimele lucruri, insa discutiile dintre ei au degenerat intr-o cearta de zile mari. Heather a incercat sa plece de acasa, Jack a apucat-o pe brat, iar actrita s-a intors si l-a lovit peste fata… facandu-l astfel pe actor sa se prabuseasca.

Jack a chemat ofiterii de politie, care dupa ce i-au examinat ranile au decis ca actrita a actionat in legitima aparare. Contactata, Heather Locklear a refuzat sa depuna plangere. Doua zile mai tarziu, doborata de depresie si anxietate, aceasta a incercat sa-si ia viata, inghitand un cocktail de pastile si alcool.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

1 comentariu

Scrie un comentariu