News

Afla ce e a vrut sa se sinucida Heather Locklear?!

Scris de Christian Stan

Saptamana trecuta, actrita din „Melrose Place” a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a amestecat mai multe pilule cu bautura. Heather a incercat sa-si ia viata in urma unui conflict avut cu fostul ei logodnic, Jack Wagner, cu care ar fi trebuit sa ajunga la altar in acest an.

O scena demna de un episod din „Melrose Place” s-a petrecut la vila din California a lui Heather Lockler, iar asta ca sa nu mai spuna nimeni ca viata nu bate filmul…

Jack Wagner, fostul ei partener de serial si fostul ei logodnic, a ajuns pe 12 ianuarie la locuinta lui Heather pentru a-si lua ultimele lucruri. Cei doi formau un cuplu din anul 2007, si-au anuntat logodna anul trecut, insa in luna noiembrie a aparut stirea cum ca s-au despartit.

Jack a venit acasa la Heather hotarat sa-si ia ultimele lucruri, insa discutiile dintre ei au degenerat intr-o cearta de zile mari. Heather a incercat sa plece de acasa, Jack a apucat-o pe brat, iar actrita s-a intors si l-a lovit peste fata… facandu-l astfel pe actor sa se prabuseasca.

Jack a chemat ofiterii de politie, care dupa ce i-au examinat ranile au decis ca actrita a actionat in legitima aparare. Contactata, Heather Locklear a refuzat sa depuna plangere. Doua zile mai tarziu, doborata de depresie si anxietate, aceasta a incercat sa-si ia viata, inghitand un cocktail de pastile si alcool.

1 comentariu

Scrie un comentariu