Stiri Interne

Începe Fort Boyard la Pro TV. La ce probă spectaculoasă e supusă Mihaela Rădulescu!

Scris de Alexandru Manea

Primul sezon al celebrei emisiuni-concurs Fort Boyard este gata să înceapă la Pro TV. Printre concurenți se află și Mihaela Rădulescu. Iată la ce probă spectaculoasă a fost supusă vedeta, probă la care mulți ar fi clacat de frică.

Începe Fort Boyard la Pro TV. La ce probă spectaculoasă e supusă Mihaela Rădulescu!

Vara aceasta a fost filmat primul sezon al emisiunii-concurs Fort Boyard, varianta pentru România. Filmările au fost realizate în același fort din Oceanul Atlantic unde s-au derulat toate celelalte sezoane originale pentru televiziunea franceză, din 1990 încoace.

În competiția Pro TV iau parte multe persoane publice, printre acestea și Mihaela Rădulescu. Fiecare trebuie să treacă prin probe înspăimântătoare care le testează rezistența fizică și puterea de a trece peste fobii.

Spre exemplu, Mihaela Rădulescu a trebuit, la un moment dat, să meargă pe frânghie, agățată la 40 de metri înălțime, peste o groapă cu tigri.

Primul sezon al show-ului urmează a fi difuzat de Pro TV în curând.

Prezentatorii emisiunii sunt Paul Ipate și Octavian Strunilă. La întoarcerea din Franța, aceștia au dezvăluit faptul că au căpătat noi fobii în timpul filmărilor.

“Mie îmi este frică de înălțime, lui Paul de apă adâncă. Mai am teamă de întuneric”, a declarat Octavian Strunilă, pentru Libertatea. „Daa. Mi-este frică de șerpi, de apă adâncă. Dacă stau bine să mă gândesc, mie nu îmi era frică de șerpi până să ajung la Fort. M-am întors cu frica asta”, a adaugat Paul Ipate.

Have a nice weekend ! #mykindofmix @therealfelixbaumgartner #mylove #goodtimesourway #mihaelaradulescu #flyloverepeat #kitesurf #serbankitesurfschool

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Scrie un comentariu