News

Iulia Albu, plina de pene si acoperita de bijuterii de 1 milion de euro!

Scris de Alexandru Manea

Iulia Albu continua seria aparitiilor sale excentrice. Sotia lui Mihai Albu apare acoperita cu un body din pene si cu dantela pe fata in noul clip al trupei Park Palace.

Iulia Albu apare in videoclipul Park Place – “Out Of Time” intrand in pielea unui personaj ciudat pentru care s-au consumat multe ore de machiaj, de stiling si atitudine.

Dintre elementele de decor folosite se detaseaza net un schelet de porumbel cu capul aurit si urna imbracata in broderie aurie precum si cainele din rasa Barzoi.

Iulia Albu a schimbat sapte tinute concepute in totalitate de ea, printre care si infama “Gopo dress”, prima rochie care are pagina de Like pe Facebook, dar si accesorii care au purtat semnatura Mihai Albu. De make-up-ul vedetei s-a ocupat Marie Dascalescu.

Vedeta a purtat la filmari bijuterii in valoare de peste un milion de euro, piesa de rezistenta fiind un inel cu diamant albastru de 3 carate, din colectia privata Cellini, al carui pret nu este inclus in suma initiala, valoarea sa fiind inestimabila.

Piesele – vedeta cu care personajul feminin apare in videoclip  au fost inelul cu diamante albastru, “Gopo dress”, dar si botinele Mihai Albu cu toc de 37 cm, Iulia ajungand la o inaltime de peste 2 metri, ea avand deja 1,76 metri inaltime fara tocuri.

Imbracata intr-un body din pene, cu un machiaj de exceptie si dantela “brodata” pe fata, Iulia nu a uitat niciun amanunt.

Iulia este extrem de multumita de colaborarea cu echipa cu care a lucrat pentru realizarea  videclipului Park Place, “Out Of Time”, a carui regie este semnata de Liviu Neagoe de la MediaPro Magic Factory.

Scrie un comentariu