News Stiri externe

Katy Perry si Orlando Bloom, show erotic pe o plaja din Sardinia

La doar cateva zile dupa fotografiile incendiare in care Orlando Bloom apare complet dezbracat, un nou set de fotografii a fost facut public si ii prezinta pe cei doi in ipostaze de harjoneala in miezul zilei, pe o plaja din Sardinia.

 

Vacanta in Sardinia a lui Orlando Bloom si a lui Katy Perry tine prima pagina a ziarelor de cateva zile bune, asta dupa ce actorul a fost pozat complet gol de paparazzi.

orlando katy

orlando katy 7

Un alt set de fotografii a fost facut public, iar de aceasta data cei doi se harjonesc pe o plaja din Sardinia, in mijlocul oamenilor. Orlando nu mai este complet gol, insa nu se sfieste sa o pipaie pe Katy Perry pe sani si sa o stranga in brate. Gesturile amoroase ale actorului par sa nu fie tocmai pe placul cantaretei, care nu se arata foarte incantata de afectiunea primita.

 

 

Fotografiile in care Orlando Bloom apare complet gol au facut inconjurul lumii si au devenit un subiect de presa mai fierbinte decat nudurile lui Kim Kardashian.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu