Stiri Interne

Kinga Sebestyen il aduce in Romania pe Billy Blanks, cel care a inventat Tae Bo

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen va aniversa in luna martie 10 ani de cand a lansat fenomenul Kangoo Jumps in Romania, iar, in cadrul evenimentului de la Miercurea Ciuc, alaturi de instructori din 40 de tari, invitatul special va fi nimeni altul decat Billy Blanks, cel care inventat programul Tae Bo.

Kinga Sebestyen il aduce in Romania pe Billy Blanks, cel care a inventat Tae Bo

Considerat un guru al industriei de fitness, Billy Blanks este actor, antrenor de arte martiale si cel datorita caruia Tae Bo a devenit atat de apreciat si preluat ca tehnica sportiva si de intretinere fizica peste tot in lume.

Billy Blanks si Kinga Sebestyen au la activ mai multe colaborari pentru evenimente sportive peste hotare, insa abia in luna martie vor fi alaturi, pentru prima data in Romania, la Miercurea Ciuc. Acolo vor lansa primul program care imbina Tae Bo cu Kangoo Jumps, o premiera pentru industria de fitness.

„Billy Blanks este inventatorul programului Tae Bo foarte cunoscut in industria fitness-ului. Mai toti cei care predau Tae Bo in salile din Romania si de peste hotare au invatat tehnicile urmarind tutorialele sale de pe DVD-uri si de pe YouTube. Billy Blanks va fi pentru prima oara in Romania. A acceptat invitatia noastra mai ales ca va participa la acest eveniment cu o importanta componenta caritabila, banii stransi in urma participarii la clasele Kangoo Jumps fiind donate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer aflati in grija Asociatiei M.A.M.E. Alaturi de Billy Blanks voi lansa un nou program  ce consta in ore de TaeBo  pe ghete Kangoo Jumps”, declara Kinga Sebestyen.

Billy Blanks a lansat programul Tae Bo la sfarsitul anilor 80, imbinand artele martiale cu antrenamentul de box. A deschis atunci prima sala de sport de acest tip, avand printre clienti celebritati de la Hollywood, precum Madonna si Paula Abdul. Ulterior, dupa ce Blanks a lansat casete video cu ore de Tae Bo, acest sport a devenit un fenomen mondial.

Kinga Sebestyen va organiza in luna martie o editie cu totul speciala a campaniei sale caritabile Kangoo Jumps pentru Viata. Editia din acest an se suprapune cu aniversarea a zece ani de cand renumita antrenoare a lansat fenomenul Kangoo Jumps in Romania.

Kinga Sebestyen aniverseaza 10 ani de cand a lansat Kangoo Jumps in Romania

In luna martie va avea loc o serie de evenimente sportive interesante in Miercurea Ciuc, la care vor participa instructori Kangoo Jumps din 40 de tari printre care Germania, Austria, Ungaria, Suedia, Bulgaria, Croatia, Italia, Serbia, Grecia, SUA, Marea Britanie si Argentina. Acestia vor sosi in Romania pentru a tine clase de Kangoo Jumps, programe speciale, si pentru a-i fi alaturi Kingai pentreu aceasta aniversare rotunda.

Kinga Sebestyen va dona banii stransi din urma claselor de Kangoo Jumps predate pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, aflati in Centrul Stelutelor, sub ingrijirea Asociaiei M.A.M.E. La fel vor proceda si instructorii sai acreditati de Kangoo Jumps de pe tot teritoriul tarii, unindu-si fortele pentru a contribui la un mai bun suport al micutilor care au nevoie de tratament si ingrijire speciala.

In weekendul 17-18 martie, la Miercurea Ciuc vor avea loc ore speciale de Kangoo Jumps, programe cu care au reusit sa slabeasca si sa se tonifieze mii de romani de toate varstele. Tot atunci se vor lansa si programe noi menite sa ofere o solutie sanatoasa pentru toti cei care vor sa revina in forma prin sport si alimentatie echilibrata.

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregati si acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni sa slabeasca prin intermediul programului sau Fat Burning by Kinga, ce se desfasoara in multe sali de sport din tara (www.kangooclub.ro).

In urma cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps si se poate mandri cu peste 25 de presenteri internationali, adevarati showmen pe scena, care aduc mereu noutati in lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice si artistice.

1 comentariu

Scrie un comentariu