Stiri Interne

Mădălina Ghenea vorbește despre iubit și sarcina dificilă

Scris de Alexandru Manea

Mădălina Ghenea vorbește despre iubitul ei și despre sarcina dificilă pe care o are. Frumoasa actriță mărturisește că medicii i-au recomandat să stea la pat întreaga perioadă a sarcinii, dar că nu i-a ascultat.

Mădălina Ghenea vorbește despre iubit și sarcina dificilă

Mădălina Ghenea vorbește despre iubitul ei și despre sarcina dificilă pe care o are. Frumoasa actriță se declară fericită că l-a întâlnit pe Matei Stratan, cel cu care a rămas însărcinată la scurt timp de la debutul relației amoroase. Este, spune ea, omul perfect.

„De când suntem împreună am stat despărțiți doar o săptămână. Îmi este dor de el și când pleacă la birou. Credința, altruismul, disciplina, discreţia, fidelitatea, loialitatea, independenţa, responsabilitatea, respectul, entuziasmul, onestitatea, sensibilitatea sunt valori pe care părinții mei le au, fratele meu, Alin, le are. Am căutat aceste valori într-un partener. Pot spune cu toată convingerea că le-am găsit în Matei. Nu există ceva la Matei care să nu îmi placă”, a declarat vedeta pentru OK! Magazine.

Mădălina va aduce pe lume primul ei copil, o fetiță, luna viitoare. Deja sarcina se află pe ultima sută de metri, motiv pentru ea să fie pe cât posibil de precaută. Mai ales că a avut parte de o sarcină dificilă și că nu prea a ascultat indicațiile medicilor, care i-au spus să stea la pat cât mai mult timp.

„Doctorii mi-au recomandat să stau la pat toată sarcina. Nu am ascultat. Am avut contracte de onorat. Am lucrat până în luna a opta. Am făcut campanii, evenimente. De exemplu, în luna a patra eram în Italia, la Napoli, în mare, în apa rece, pe stânci, unde am realizat o campanie. Când au ieşit posterele gigantice în toată Italia, am fost foarte mândră, mi-am spus: „Uite, Mădălina, ești mamă, porți în pântece un suflet şi într-o zi fetița ta va spune: «Eram și eu în acea campanie cu mama»“. Nu pot să nu lucrez. De la 14 ani colind lumea, mi-am câștigat independența şi mă bucur enorm că azi pot contribui la creșterea copilului meu”, a menționat Mădălina.

Odată ce va deveni mamă, deși va avea noi contracte de onorat, Mădălina Ghenea spune că nu va apela totuși la bonă și că va avea ajutorul celor dragi din jur.

„Nu voi lua o bonă. Sunt o persoană care își alege cu grijă oamenii din jur. Îmi calcă pragul numai persoane care îmi sunt foarte apropiate. Noi doi ne vom descurca cu siguranță foarte bine singuri. Toți ne-au oferit ajutorul, părinții noștri, bunicile lui Matei, două forţe ale naturii, două femei minunate cu o experiență de viață incredibilă. În prima perioadă, mai ales pentru că mă întorc la lucru în mai, mă va ajuta, ca întotdeauna, mama. Pentru mine e cea mai bună mamă și va fi cu siguranță cea mai bună bunică”, spune vedeta.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*