News

Iata ce activ este Mircea Badea la sala! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Nu de putine ori, Mircea Badea si-a expus corpul bine intretinut in cadrul evenimentelor monden-sportive. Vedeta Antena 3, care are in palmares doua celebre maratoane de jogging in parc, ne arata acum in ce mod isi petrece el timpul la sala.

Mircea Badea a publicat pe blog o inregistrare video in care ne arata ce tip de exercitii efecteaza la sala pentru a-si sculpta corpul.

„M-au amuzat mereu argumentele incarcate de superioritate emanate fara provocare ale celor care sustin ca n-au timp sa-si intrebuinteze hoitul intrucat, probabil, salvarea planetei si sustinerea grijilor Universului este un job 24 din 24.

Complet neintrebati dar vizibil lezati de felul de existenta al celor care gasesc si alt divertisment in aceasta viata in afara de ingurgitatul de bere si slobozirea de gaze in atmosfera, nu pridiesc in a poza in fiinte grave, eminamente abstracti, penetrati de responsabilitati ezoterice.

La fel de amuzanti intru imbecilitate sunt si cei care uzeaza de propozitia:”Ala/aia doarme in sala.” de fiecare data cand vine vorba despre creaturi fara trei randuri de sunci si cu fundul situat inca in zona mediana. Pai tocmai, poate nu doarme acolo.

Ok, urmariti filmuletul, mi se pare rezonabil. Totusi sunt dator cu un avertisment:

ATENTIE!!!! Unele dintre exercitiile de fata sunt periculoase pentru coloana vertebrala si foarte solicitante”, a declarat Mircea.

Scrie un comentariu