Stiri externe

Nunta anului în Marea Britanie va avea loc într-o seră de sticlă de 120.000 de euro

Scris de Sorin Dutoiu

Pippa Middleton se va căsători în acest weekend cu James Matthews, iar invitații, printre care se vor afla și membri ai familiilor regale, vor petrece într-o seră din sticlă, un cort imens, a cărei închiriere costă peste 120.000 de euro.

Nunta anului în Marea Britanie va avea loc într-o seră de sticlă de 120.000 de euro

În acest weekend va avea loc nunta anului în Marea Britanie. Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton, se va căsători în acest weekend cu James Matthews.

După slujba religioasă ce va avea loc într-o biserică de dimensiuni reduse, mai exact, St. Mark’s, din Englefield, mirii și cei peste 300 de invitați vor petrece într-o seră imensă din sticlă, a cărei închiriere costă peste 120.000 de euro. Construcția, adusă din Belgia, a fost ridicată pe un teren ce aparține familiei miresei, în satul Bucklebury.

Pentru ca invitații să beneficieze de luxul cu care sunt obișnuiți, a fost amenajată și o zona cu toalete construite din lemn de stejar, cu lavoare din porțelan, vase de toaletă ecologice, cu sistem de flush precum cele din avion, și oglinzi în mărime naturală.
Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*