News Stiri Interne Video

VIDEO! Perle de icre de la Negro 2000, o reteta sanatoasa si rapida recomandata de Chef Patrizia

Scris de Christian Stan

Pestele si produsele pe baza trebuie sa faca parte din regimul alimentar de zi cu zi pentru o sanatate de fier si o silueta de invidiat, iar compania Negro 2000 vine acum alaturi de clienti cu o gama de produse Premium, recomandate de celebrul Chef Patrizia Paglieri.

Rubrica „Retetele Patriziei” continua si in aceasta saptamana cu o noua recomandare din partea celebrului Chef Patrizia Paglieri. In filmuletul realizat special pentru Negro 2000, Patrizia ne arata cum sa preparam o reteta cu perle de icre de la Negro 2000.

„Avem nevoie de paine toast, avocado, salata asortata si perlele de icre de la Negro 2000. Este un antreu simplu de pregatit si va ia doar 5 minute sa va impresionati musafirii”, declara Patrizia Paglieri.

„Blendam avocado cu suc de lamaie si il punem pe painea toast, adaugam apoi perlele de icre de la Negro 2000 si ornam cu salata verde. Este atat de simplu, incat oricine poate prepara aceasta reteta delicioasa”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu

*