Stiri externe

Pippa Middleton, nuntă cu cel de care s-a despărțit pentru 3 ani

Scris de Alexandru Manea

Pippa Middleton se va mărita în acest weekend cu James Matthews, cel cu care are o poveste de dragoste mai aparte. Au stat trei ani despărțiți până să decidă că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Pippa Middleton, nuntă cu cel de care s-a despărțit pentru 3 ani

Pippa Middleton se va mărita în acest weekend cu James Matthews. Se anunță a fi nunta anului în Marea Britanie, în condițiile în care la eveniment vor lua parte și membrii familiei regale, Pippa fiind sora ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Alesul ei este James Matthew, cu care are o poveste de dragoste mai aparte. Cei doi s-au cunoscut în 2007, în timpul unei vacanțe a familiilor lor. După cinci ani au devenit un cuplu, însă s-au despărțit la scurt timp după.

Pippa a avut apoi relații cu brokerul Nico Jackson, cu înstăritul JJ Jardine Paterson și cu jucătorul de cricket Alex Loudon. În 2015, Pippa și James au reluat relația amoroasă, iar la un an după și-au anunțat logodna, ea primind un inel de logodnă fabulos, care costă 200.000 de lire sterline. Nunta urmează să aibă loc în acest weekend. Mai multe detalii despre fastuosul eveniment citiți aici.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*