Stiri Interne

Raluca Bădulescu, în costum de baie în vacanță, după ce a slăbit. Bravo, are stil?

Scris de Alexandru Manea

După ce și-a modificat considerabil silueta, în urma unei operații de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu și-a expus noua siluetă pentru prima dată în costujm de baie în vacanța pe care o petrece îm Spania.

 Raluca Bădulescu, în costum de baie în vacanță, după ce a slăbit. Bravo, are stil?

Raluca Bădulescu, unul din cei patru jurați ai emisiunii Bravo, ai stil, de la Kanal D, a stârnit mare vâlvă în presă în urmă cu ceva timp, când a decis sa apeleze la o operație de micșorare a stomacului pentru a scăpa, în sfârșit, de kilogramele în plus.

A reușit să ajungă la silueta mult visată doar după acest tip de intervenție chirurgicală, vedeta recunoscând atunci că nu avea destulă ambiție să țină dietă și un stil alimentar controlat pe o lungă perioadă de timp.

Rezultatele operației nu au ezitat să apară. Chiar foarte curând.

Raluca este ca trasă prin inel, iar recent și-a surprins admiratorii afișându-se pentru prima dată pe social media în costum de baie. Mai exact, a postat fotografii din timpul vacanței pe care o petrece alături de familie și de prieteni în Spania.

Iată câteva din aceste instantanee, inclusiv unele în care ținutele sale vestimentare au fost pe deplin lăudate de privitori.

#icecreamfortheweekend #andsomeglitter #bravoaistil #plazamayormadrid #holiday ❤️🍦💃

A post shared by Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) on

#letssummer #pinkbarbiemood 💗#glittersunglasses Gucci @koptic.ro #swimsuit @adamandeveswimwear #earings @triaalfa #bravoaistil #loveandkisses💗

A post shared by Bravo,ai stil@KanalD Romania❤️ (@raluca.badulescu) on

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*