Stiri Interne

Ramona Bădescu s-a despărțit de iubitul avocat. Nu are deloc noroc în dragoste!

Scris de Alexandru Manea

Ramona Bădescu s-a despărțit de cel cu care urma să se căsătorească, avocatul Narcis Godeanu. Cei doi și-au spus adio în toiul pregătirilor pentru nuntă. A fost primul iubit român al vedetei.

Ramona Bădescu s-a despărțit de iubitul avocat. Nu are deloc noroc în dragoste!

Ramona Bădescu părea, de curând, în culmea fericirii. Îl întâlnise pe Narcis Godeanu, avocat de meserie, mai tânăr decât ea și un bărbat carismatic și cu potențial financiar, cu care plănuia, se pare, să se mărite.

Acesta a cerut-o pare-se în căsătorie, iar nunta urma să aibă loc în perioada următoare. Vedeta nu are însă mai deloc noroc în dragoste și, după căsnicii și multe relații de scurtă durată, s-a despărțit și de Narcis. Sunt singură acum! Mă dedic în totalitate proiectelor mele profesionale şi familiei! Pentru mine iubirea, în acest moment, e un capitol închis, a declarat ea pentru Antena 1.

Interesant este și faptul că Narcis a fost primul iubit român al vedetei. Ramona Bădescu a avut până acum relații doar cu străini, în mare majoritate italieni. A fost căsătorită chiar și cu un conte, în anii 90, de care a reușit să divorțeze, cu greu, după mai bine de un deceniu, datorită procedurilor greoaie de divorț din Italia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu

*